Főoldal > AKTUÁLIS > Ismét bombaformában Jennifer Love Hewitt!

Ismét bombaformában Jennifer Love Hewitt!

0

Írta: and

A bájos sorozatsztár súlya az elmúlt években igencsak ingadozott, ám most megtalálta a tökéletes egyensúlyt. Néhányan csak a jojó diéták királynőjeként emlegetik Jennifer Love Hewittot, akinek az elmúlt évek során gyakorta ingadozott a testsúlya: a Szellemekkel suttogó című sorozat 31 éves sztárja 2008 végén szakított akkori barátjával, és boldogtalanságában csaknem húsz kilót szedett fel. Ám […]

profimedia-0071284964.jpg ()A bájos sorozatsztár súlya az elmúlt években igencsak ingadozott, ám most megtalálta a tökéletes egyensúlyt.

Néhányan csak a jojó diéták királynőjeként emlegetik Jennifer Love Hewittot, akinek az elmúlt évek során gyakorta ingadozott a testsúlya: a Szellemekkel suttogó című sorozat 31 éves sztárja 2008 végén szakított akkori barátjával, és boldogtalanságában csaknem húsz kilót szedett fel.

Ám amikor 2009 tavaszán Jamie Kennedy-vel kezdett randizni, a színésznő újra megtalálta lelki egyensúlyát, így a kényszeres csokievésről is leszokott, ami esetében a tetemes súlytöbblet fő okozója volt.

Jennifer ma már odafigyel az étkezésére: nem fogyaszt többet napi 1500-1800 kalóriánál, ha pedig néhány napos diétát tart, 1200-1500 kalóriát visz be a szervezetébe. Emellett a rendszeres edzésre is rávette magát: a kardió gyakorlatok mellett többek közt a kettlebell és a tenisz nagy rajongója.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X