Főoldal > AKTUÁLIS > Jet-ski-re pattannak a sztárok

Jet-ski-re pattannak a sztárok

0

Írta:

A június 15-ei sztárparádéra is a könnyűzene, a média, a színházi és sportélet ismert személyiségeit várják sok szeretettel egy jó hangulatú, játékos és fair-play versenyre. A meghívottak közül sokan a Star Kupa állandó versenyzőinek számítanak, és már-már profiként állhatnak rajthoz. Az idei verseny főtámogatója Schobert Norbert, háziasszonya Rubint Réka. Nem éppen kezdők Erdőhelyi Brigitta, vagy […]

A június 15-ei sztárparádéra is a könnyűzene, a média, a színházi és sportélet ismert személyiségeit várják sok szeretettel egy jó hangulatú, játékos és fair-play versenyre.

A meghívottak közül sokan a Star Kupa állandó versenyzőinek számítanak, és már-már profiként állhatnak rajthoz.

Az idei verseny főtámogatója Schobert Norbert, háziasszonya Rubint Réka.

Nem éppen kezdők Erdőhelyi Brigitta, vagy Oláh Noémi, így az újonnan érkező férfi sztároknak igencsak fel kell kötniük a nadrágjukat. Régi motorosok már Ganxsta Zolee és társai, Benik Balázs rally versenyző, a V-tech és Kozmix közkedvelt tagjai, Mc Hawer és a Fiesta. A médiaszemélyiségek közül talán a legfélelmetesebb ellenfélnek Gajdos Tamás bizonyul majd, hiszen évek óta állandó és sikeres versenyzője a Star Kupának. Igazi gyöngyszemek a versenyzői gárdában Sári Évi modell, Laky Zsuzsanna Európa szépe, akik nem csak szépek, hanem bátrak is. A sportélet szereplői sem maradtak ki a vízi robogók nyújtotta örömökből, hiszen Csollány Szilveszter, Geszler Dorottya, Talmácsi Gergő, Kótai Mihály is bizonyították már, hogy nem csak saját sportágukban sikeresek! Idén várhatóan Debreceni Zita, Rékasi Károly, Lázár Vilmos és Zoltán is csatlakozik a csapathoz!

Az előző évekhez hasonlóan jelezte részvételi szándékát Baby Gaby, Herczeg Zoltán, Rókusfalvy Pál, Győzike és Bea asszony, Gianni Annoni, Havasi Balázs, Klauszmann Viktor, Noszály Sándor, David Merlini, Gáspár László, az Irigy Hónaljmirigy és Fekete Pákó is.

Várhatóan sok új, ismert arc is jelen lesz az idei versenyen, előre láthatólag ott lesz többek között Jáksó László, Harsányi Levente, Ferencz József, Szabó Győző, Gesztesi Károly, Ábel Anita, Dukai Regina és Hujber Ferenc!

Forrás: Magyar Jet-Ski Szövetség


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X