Főoldal > AKTUÁLIS > Jó néhány kilót felszedett Kelly Clarkson!

Jó néhány kilót felszedett Kelly Clarkson!

0

Írta: and

Kelly Clarkson sokat változott 2002 óta, amikor megnyerte az American Idol elnevezésű tehetségkutató műsor első évadát: az énekesnő azóta világszerte ismert lett, ám mintha az ismertséggel egyenes arányban szedné magára a kilókat is.   Ennek külföldi lapok szerint elsősorban az az oka, hogy Kelly nem fordít kellő figyelmet és/ vagy időt az edzésre, ráadásul az […]

Kelly Clarkson sokat változott 2002 óta, amikor megnyerte az American Idol elnevezésű tehetségkutató műsor első évadát: az énekesnő azóta világszerte ismert lett, ám mintha az ismertséggel egyenes arányban szedné magára a kilókat is.  

Ennek külföldi lapok szerint elsősorban az az oka, hogy Kelly nem fordít kellő figyelmet és/ vagy időt az edzésre, ráadásul az amerikai fiatalok többségéhez hasonlóan szívesen és gyakran eszik gyorsétteremben.

Bár az énekesnő soha nem volt csontsovány, és többször is hangoztatta, hogy jól érzi magát a bőrében, ha van rajta egy kis felesleg, azért az egészsége érdekében a gyorsétteremben néha választhatná a salátákat, és olykor mozoghatna is egy kicsit. Fél óra úszás vagy séta például nem túl megterhelő, javítja a közérzetet és a zsírraktárak égését is fokozza.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X