Főoldal > AKTUÁLIS > Könnyed nyáresti szórakozás: színház a Balaton-parton

Könnyed nyáresti szórakozás: színház a Balaton-parton

0

Írta:

Július 29-e és augusztus 14-e között számos programmal várja az érdeklődőket a Keszthelyi Nyári Játékok. Ha szereted a színházat, és szeretnéd csodálatos balatoni környezetben élvezni az előadásokat, ott a helyed! A budapesti Centrál Színház társulata nyaranta joggal tekintheti második otthonának a Festetics-kastély parkját: idén két előadással is vendégeskedik a csapat, a Fekete Péter című operettet […]

Július 29-e és augusztus 14-e között számos programmal várja az érdeklődőket a Keszthelyi Nyári Játékok. Ha szereted a színházat, és szeretnéd csodálatos balatoni környezetben élvezni az előadásokat, ott a helyed!

A budapesti Centrál Színház társulata nyaranta joggal tekintheti második otthonának a Festetics-kastély parkját: idén két előadással is vendégeskedik a csapat, a Fekete Péter című operettet és A 88. utca foglyai című vígjátékot mutatják majd be a közönségnek.

Az önfeledt nyáresti szórakozásról olyan színész-sztárok gondoskodnak, mint Básti Juli, Haumann Péter, Kern András, Oroszlán Szonja, Gubás Gabi, Magyar Attila és Simon Kornél.

Ha a Fekete Péterre vagy kíváncsi, július 29-én, 30-án, 31-én, vagy augusztus 1-jén 20 óra 30 perctől láthatod. A 88. utca foglyait pedig augusztus 5-én, 6-án, 7-én, és 8-án, valamint augusztus 12-én, 13-án, 14-én nézheted meg 20.30 órától.

Forrás: www.keszthelyinyar.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X