Főoldal > AKTUÁLIS > Különleges módszerrel fogyott le Jessica Alba!

Különleges módszerrel fogyott le Jessica Alba!

0

Írta: and

Bár szerencsés alkat, Jessica Alba is jó pár pluszkilót felszedett terhessége alatt. Kislánya, Honor Marie születése után viszont, alig egy hónap elteltével úgy leolvadt róla minden felesleg, mintha soha nem is létezett volna. A gyönyörű színésznő egy interjúban árulta el csodás fogyásának titkát: „Fűzőt viseltem. Egy barátnőm tanácsolta, hogy próbáljam ki ezt a módszert, mert […]

Bár szerencsés alkat, Jessica Alba is jó pár pluszkilót felszedett terhessége alatt. Kislánya, Honor Marie születése után viszont, alig egy hónap elteltével úgy leolvadt róla minden felesleg, mintha soha nem is létezett volna.

A gyönyörű színésznő egy interjúban árulta el csodás fogyásának titkát: „Fűzőt viseltem. Egy barátnőm tanácsolta, hogy próbáljam ki ezt a módszert, mert ő is ennek segítségével szabadult meg a pluszkilóktól” – mesélte Jessica.

 A sztár barátnője nyolc hét alatt adta le a felesleget, a színésznőnek viszont ennek csupán a felére volt szüksége ahhoz, hogy ismét felvehesse terhessége előtt hordott ruháit. Ám azt fontosnak tartotta, hogy ne koplalással érje el a kívánt eredményt, és a fűzővel ez többé-kevésbé sikerült is neki: mindenből ehetett, csak kevesebb ételt kívánt.

Edzeni is próbált a szülés után, mert a mozgás is a mindennapjai része. Ám az edzőteremben az összes gyakorlat szenvedés volt számára: „Sírtam, mert mindenem fájt” – panaszolta a sztár, aki talán túl korán akart visszatérni a sportoláshoz. Ma viszont már sem az edzéssel, sem a fűzőviseléssel nem gyűlik meg a baja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X