Főoldal > AKTUÁLIS > Ma kívánj, és teljesül a vágyad!

Ma kívánj, és teljesül a vágyad!

0

Írta: and

Biztosan nem először hallasz arról, hogy saját valóságunkat gondolatainkkal teremtjük meg. A veled történő eseményeket az határozza meg, amire összpontosítasz. Amivel tehát a gondolataid nagy részében foglalkozol, azt bizony – legyen jó vagy rossz – előbb-utóbb, bevonzod az életedbe. A vonzás törvénye minden nap működik. Július 15-én, csütörtökön azonban a vágyak, gondolatok, érzelmek, ki nem […]

Biztosan nem először hallasz arról, hogy saját valóságunkat gondolatainkkal teremtjük meg. A veled történő eseményeket az határozza meg, amire összpontosítasz. Amivel tehát a gondolataid nagy részében foglalkozol, azt bizony – legyen jó vagy rossz – előbb-utóbb, bevonzod az életedbe.

A vonzás törvénye minden nap működik. Július 15-én, csütörtökön azonban a vágyak, gondolatok, érzelmek, ki nem mondott szavak ereje tízmilliószoros erővel hat. Ezt a napot a tibeti és maya kultúrában is számon tartják – azt mondják, hogy ezeken a napokon egy pulzáló energiasugár érkezik egy magasabb dimenzióból, ami körülöleli a Földet.

shutterstock_54413980.jpg ()A Dharmacsakra napoknak nevezett esemény idején ezt az energiát használhatod ki a pozitív gondolataid erősítésére. Bármire is fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként! Ezért nagyon fontos, hogy a mai napon csakis építő gondolatokra összpontosíts: szeretetre, sikerre, gyógyulásra, kedvességre, gazdagságra! Ugyanis, ha negatív dolgokon jár az agyad, sajnos ezek is gyorsabban fognak megjelenni az anyagi világban. Ha mégis rossz érzések, félelmek kerítenek hatalmukba, igyekezz tudatosan elengedni őket!

Az energiasugár jelenléte 17 óra 10 perckor éri el csúcspontját, ezért ha ebben az időszakban lehetőséged van, keress egy csendes helyet, csukd be a szemed, és néhány percig gondolj arra, amire nagyon vágysz! Képzeld el, éld át (a nap folyamán akár többször is), amint már be is következett, amit annyira szeretnél.

A Földnek és az emberiségnek szüksége van minden egyes szeretetteljes, pozitív gondolatra – a tiédre is! Szólj minél több barátodnak, hogy ők is tudatosak lehessenek ezen a napon és jóakaratú kívánságaikkal hozzájárulhassanak saját, és ezáltal az emberiség boldogságához!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X