Főoldal > AKTUÁLIS > Miért olyan sovány? Íme, Victoria Beckham diétatitkai!

Miért olyan sovány? Íme, Victoria Beckham diétatitkai!

0

Írta: and

Victoria Beckham egyesek szerint egyszerűen szerencsés alkat, mások viszont meg mernének esküdni arra, hogy szinte egy falatot sem eszik: néhányan úgy vélik, egy-két pohár vörösboron és pár szem szőlőn kívül csak vízen és levegőn él. Az egyik brit lap nemrég azt is kiderítette, hogy David Beckham felesége hogyan képes akár két kilót is ledobni magáról […]

profimedia-0077318699.jpg ()Victoria Beckham egyesek szerint egyszerűen szerencsés alkat, mások viszont meg mernének esküdni arra, hogy szinte egy falatot sem eszik: néhányan úgy vélik, egy-két pohár vörösboron és pár szem szőlőn kívül csak vízen és levegőn él.

Az egyik brit lap nemrég azt is kiderítette, hogy David Beckham felesége hogyan képes akár két kilót is ledobni magáról a legfontosabb partik vagy médiaesemények előtt: ők úgy tudják, a sztár egyfajta sós fürdőt vesz, ami kiszárítja testéből a felesleges vizet. Majd egy liternyi ásványvízhez három kanál almaecetet ad, ezt szürcsöli, de állítólag semmit sem eszik.

Victoria viszont teljesen mást mond hihetetlen soványsága okairól. Az egyik amerikai magazinnak elárulta, hogy minden napját dupla eszpresszóval indítja, majd eszik egy kis salátát, és őrült loholásba kezd – a futógépen. A tornát pedig a hálószobában oldja meg, ugyanis saját bevallása szerint minden nap fergetegeset szeretkezik focista férjével, néha többször is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X