Főoldal > AKTUÁLIS > Tekerj velünk! Tekerj értük! Jótékonysági bringatúra a Balatonnál

Tekerj velünk! Tekerj értük! Jótékonysági bringatúra a Balatonnál

0

Írta:

Tavaly a vak gyerekekért, idén a balesetekben megsérült fiatalokért tekerik körbe jótékony biciklisek a Balatont. Az akció 2009-ben eredményesen zárult: több mint 100 résztvevője volt a túrának, és 1,7 millió forint névértékben kaptak tandem-kerékpárokat a vak és gyengénlátó gyerekek. Az idei akcióval a rászoruló, balesetet szenvedett fiataloknak szeretnének segíteni, az életkörülményeiken javítani – mondta Lászlóvári […]

Tavaly a vak gyerekekért, idén a balesetekben megsérült fiatalokért tekerik körbe jótékony biciklisek a Balatont. Az akció 2009-ben eredményesen zárult: több mint 100 résztvevője volt a túrának, és 1,7 millió forint névértékben kaptak tandem-kerékpárokat a vak és gyengénlátó gyerekek.

Az idei akcióval a rászoruló, balesetet szenvedett fiataloknak szeretnének segíteni, az életkörülményeiken javítani – mondta Lászlóvári T. Csongor, az SOS Magyarország vezetője. Az idei túrán ott lesznek tavalyi támogatottaink, a vak diákok is, akik most a balesetben sérültekért bringáznak.

A túra augusztus 7-én indul délelőtt 9 órakor, a siófoki víztorony melletti térről. A szervezők azt kérik, hogy aki menni szeretne, az 8 óra után nem sokkal már érkezzen meg az indulás helyszínére. Jelentkezni Lászlóvári T. Csongornál, lehet a 06-20/4120-381-es telefonszámon, vagy a l.t.csongor@gmail.hu email címen.

Forrás: SOS Magyarország


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X