Főoldal > AKTUÁLIS > 44 évesen is szuperdögös Sophie Marceau – így csinálja!

44 évesen is szuperdögös Sophie Marceau – így csinálja!

0

Írta: and

Sophie Marceau nagyon fiatalon, 14 évesen került a modellügynökségek és filmgyárak érdeklődésének középpontjába, majd a Házibuli című filmmel igazi sztár lett. Életének azóta is nélkülözhetetlen eleme, hogy folyamatosan megújuljon, és jó formában legyen. A színésznő diétás titkairól nem szivárog ki túl sok információ, a Wellness Cafe viszont úgy tudja, a sztár Dr. Cohen speciális diétájával […]

profimedia-0032812317.jpg ()Sophie Marceau nagyon fiatalon, 14 évesen került a modellügynökségek és filmgyárak érdeklődésének középpontjába, majd a Házibuli című filmmel igazi sztár lett. Életének azóta is nélkülözhetetlen eleme, hogy folyamatosan megújuljon, és jó formában legyen.

A színésznő diétás titkairól nem szivárog ki túl sok információ, a Wellness Cafe viszont úgy tudja, a sztár Dr. Cohen speciális diétájával tartja magát formában. A francia módszer értelmében a színésznő hét közben csak minimális zsírt és cukrot fogyaszthat, viszont tejtermékeket, sok fehérjét, zöldséget és gyümölcsöt is beiktat az étrendjébe. 

A hétvégéken viszont nem kell annyira visszafognia magát: olyankor bátran szedhet mártást, megkóstolhatja a különböző édességeket, és alkalmanként egy-egy pohár bort is élvezettel fogyaszthat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X