Főoldal > AKTUÁLIS > Augusztusi horoszkóp az Oroszlán havában

Augusztusi horoszkóp az Oroszlán havában

0

Írta: and

Kos Ebben a hónapban sokkal magabiztosabb leszel, és anyagi helyzeted is rendeződni látszik. Augusztus második felében új ismeretségre, szerelemre van kilátás! Ha szabadságra mész, a vízparti nyaralóhelyeket részesítsd előnyben. Alaposan pihend ki magad, rád fog férni! Bika A hónap a szellemi aktivitásban kínál sikereket, különösen, ha ezen a területen tevékenykedsz. A szerelemben az illúziók helyett […]

Kos

Ebben a hónapban sokkal magabiztosabb leszel, és anyagi helyzeted is rendeződni látszik. Augusztus második felében új ismeretségre, szerelemre van kilátás! Ha szabadságra mész, a vízparti nyaralóhelyeket részesítsd előnyben. Alaposan pihend ki magad, rád fog férni!

Bika

A hónap a szellemi aktivitásban kínál sikereket, különösen, ha ezen a területen tevékenykedsz. A szerelemben az illúziók helyett most a tisztánlátás napjai következnek, amikor is komolyan meg kell küzdened a harmónia fenntartásáért. De ne add fel, próbálkozásaidat hamarosan siker koronázza majd!

Ikrek

Ami az anyagiakat illeti, jobb, ha kicsit visszafogod magad ebben a hónapban. Most nem szárnyalhatsz kedved szerint, de jól megszokott könnyedséged segít majd felülkerekedni a korlátokon. A hónap vége felé megoldást találsz egy régi problémádra, amit már jó ideje teherként cipeltél.

Rák

Csendes, nyugodtabb napokra számíthatsz, melybe egy kisebb, kellemes utazás is belefér. Neked kedvez ez az időszak, ha családban, tartós párkapcsolatban élsz. Kellemes beszélgetésekben lesz részed, és ha vannak gyerekeid, velük is elsimulnak majd a nézeteltérések.

Oroszlán

Sikeres hónapnak nézel elébe, különösen, ami a szerelmet illeti! Magabiztos és vonzó vagy, ezért sokan próbálnak a közeledbe férkőzni. A férfiak valósággal körülrajonganak. Arra azonban vigyázz, hogy ne bízd el magad. A hónap inkább pihenésre alkalmas, a munkában csak a hónap vége felé jeleskedhetsz majd újra.

Szűz

A múlt hónap szerelmi sikerei most lecsillapodni látszanak és a mindennapok, a szellemi munka, a jó beszélgetések kerülnek előtérbe. Figyelj az egészségedre – akár kisebb életmódbeli változtatások is meghozhatják a várva várt eredményt.

Mérleg

A szerelem terén sikerekre számíthatsz – egész augusztusban magabiztosnak és szexisnek érzed magad! Nemcsak a magánéletben, de a munkádban is egyre lelkesebb vagy. Fizikai erőd teljében utazási kedved is megnő, ne szabj gátat neki!

Skorpió

Igazán rád fér a pihenés, a kikapcsolódás! Teremtsd meg a lehetőségét; ha családod van, próbálj minél többet együtt lenni velük. A semmittevés napjai arra is alkalmasak, hogy átgondold, mit szeretnél, hogyan is szeretnél élni. Augusztus második fele kedvez majd a nagyobb szabású változtatásoknak is.

Nyilas

Vidám, optimista hangulatot hoz az augusztus. Pihenésre, feltöltődésre, új élményekre, szerelemre van kilátás! Pénzügyi helyzeted egyre jobban alakul, ami jól jön, ha egy kicsit kényeztetni szeretnéd magad. Jelentkezz be egy kellemes masszázsra vagy kozmetikai kezelésre! A munka ebben a hónapban háttérbe szorul az életedben.

Bak

Munkádat lelkesen végzed, de félreértések adódhatnak közted és a kollégáid között, sőt partnereddel is kisebb vitára kerülhet sor. Őrizd meg a nyugalmad és kezeld türelemmel az ilyen szituációkat! Pénzügyi helyzeted pozitívan alakul, kitartásod pedig túllendít a kisebb nehézségeken.

Vízöntő

Karriered pompásan ível felfelé, de ne feledd, szükséged van a feltöltődésre, a pihenésre is! Erre augusztusban nagyszerű lehetőség nyílik. Sok barát és ismerős vesz körül, talán néha több is, mint kellene. Vidámságod és szereteted mindenkit magával ragad.

Halak

Ha teheted, ebben a hónapban feltétlenül tölts el egy-két hetet vízparton! A töltekezés mellett szánj minél több időt a párodra és a családodra is. Most mindenki szeretettel és megértéssel fordul feléd, amit te is önzetlenül viszonzol majd. Mosolyogj, hisz önfeledt beszélgetések, meghitt pillanatok várnak rád!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X