Főoldal > AKTUÁLIS > Ettől olyan fitt és gyönyörű Cindy Crawford!

Ettől olyan fitt és gyönyörű Cindy Crawford!

0

Írta: and

Cindy Crawfordot elnézve talán te sem gondolnád, hogy már 25 éve van a modellszakmában, és több mint ezer címlapfotót tudhat magáénak. A szupermodell ugyanis még mindig gyönyörű, és hihetetlenül jó formában van! A 44 éves Cindy nemrég beismerte, hogy szépsége megóvása érdekében körülbelül tíz évvel ezelőtt kipróbálta a botoxot. Ám úgy döntött, inkább természetes módszerekkel […]

profimedia-0044783747.jpg ()Cindy Crawfordot elnézve talán te sem gondolnád, hogy már 25 éve van a modellszakmában, és több mint ezer címlapfotót tudhat magáénak. A szupermodell ugyanis még mindig gyönyörű, és hihetetlenül jó formában van!

A 44 éves Cindy nemrég beismerte, hogy szépsége megóvása érdekében körülbelül tíz évvel ezelőtt kipróbálta a botoxot. Ám úgy döntött, inkább természetes módszerekkel óvja bőrét az öregedéstől, így saját kozmetikai márkájának termékeit használja. 

Emellett a rendszeres mozgásra is ügyel: minden nap fut, erősítő gyakorlatokat végez és legalább egy órát jógázik. Cindy nem híve a koplalásnak, sem a fogyókúráknak, hiszen két gyermeke miatt is úgy érzi, kiegyensúlyozottan kell táplálkoznia.

Ezért a napi ötszöri étkezést választja, kis adagokkal. Reggelire szívesen fogyaszt zabkását és fekete áfonyát, ebédre csirkét vagy garnélarákot salátával, vacsorára pedig kedvencét: halat és zöldségeket. Ráadásul, sok modellel ellentétben nagyon szereti a csokoládét is!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X