Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad 40 felett is bombázó Naomi Campbell!

Így marad 40 felett is bombázó Naomi Campbell!

0

Írta: and

Számodra is hihetetlen, hogy a fekete szépség, Naomi Campbell májusban átlépte a negyedik ikszet? Ha a szupermodellre nézünk, ez számunkra is alig hihető, hiszen még mindig bombaformában van! A divatvilágban nemcsak irigylésre méltó külsejéről, hanem temperamentumáról is ismert Naomi szerint nincs itt semmiféle titok: alakját egyszerűen a jó géneknek köszönheti. De persze fontosnak tartja a […]

profimedia-0052982434.jpg ()Számodra is hihetetlen, hogy a fekete szépség, Naomi Campbell májusban átlépte a negyedik ikszet? Ha a szupermodellre nézünk, ez számunkra is alig hihető, hiszen még mindig bombaformában van!

A divatvilágban nemcsak irigylésre méltó külsejéről, hanem temperamentumáról is ismert Naomi szerint nincs itt semmiféle titok: alakját egyszerűen a jó géneknek köszönheti. De persze fontosnak tartja a rendszeres mozgást is: heti négy alkalommal sportol személyi edzőjével.

A modell edzésprogramja 20 perc súlyemelésből, 20 perc úszásból vagy kocogásból, majd egy órányi kick-boxból vagy capoeirából áll. Emellett az étkezésére is odafigyel: mindig sok vizet iszik, étrendjébe sok gyümölcsöt, zöldséget, halat és tojást iktat be. A szénhidrátokat kerüli, viszont a diétás kólának és az ananásznak nem tud ellenállni!

Egyesek szerint, ha mégis felszalad rá néhány kiló, a többi hiú sztárhoz hasonlóan a szigorú fogyókúrákat sem veti meg: állítólag a juharszirup-diéta nagy rajongója, melynek során néhány napig csak víz, citromlé, cayenne-i bors és juharszirup elegyét fogyaszthatja. Ez mindössze napi 600 kalóriát jelent az ajánlott 1800 helyett, így a méregtelenítés lehetősége mellett a veszélyeket sem árt mérlegelni!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X