Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi mesés alakját Leo barátnője!

Így őrzi mesés alakját Leo barátnője!

0

Írta: and

Bar Rafaeli nevét nemcsak különleges hangzása, és viselőjének kivételes szépsége miatt jegyezte meg a világ, hanem azért is, mert a modell évekkel ezelőtt elcsavarta Leonardo DiCaprio fejét. Nem is csoda, hiszen képtelenség lenne ellenállni egy olyan lánynak, akit szinte tökéletes idomokkal áldott meg a természet. Bar saját bevallása szerint egyszerűen jó géneket örökölt és nem […]

profimedia-0070555300.jpg ()Bar Rafaeli nevét nemcsak különleges hangzása, és viselőjének kivételes szépsége miatt jegyezte meg a világ, hanem azért is, mert a modell évekkel ezelőtt elcsavarta Leonardo DiCaprio fejét. Nem is csoda, hiszen képtelenség lenne ellenállni egy olyan lánynak, akit szinte tökéletes idomokkal áldott meg a természet.

Bar saját bevallása szerint egyszerűen jó géneket örökölt és nem hisz a fogyókúrákban. Mindenből vesz a tányérjára, amit megkíván, és jóízűen el is fogyasztja a finomságokat – mindössze a mennyiségekre kell ügyelnie.

Viszont pontosan tudja, hogy bombaalakja megőrzéséért meg kell dolgoznia, így többek közt lovagol, amivel óránként akár 400 kalóriát is elégethet! Emellett cardio- és harcművészeti gyakorlatokat is beiktat edzésprogramjába: kedveli a Krav Maga nevű izraeli önvédelmi edzésmódszert is. Ez hasonlít a kick-boxhoz, de szükséges hozzá ugrókötél, kettle bell, bokszkesztyű és bokszzsák is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X