Főoldal > AKTUÁLIS > Íme, Gwyneth Paltrow diétatitkai!

Íme, Gwyneth Paltrow diétatitkai!

0

Írta: and

Gwyneth Paltrow néhány éve még szigorú makrobiotikus diétán élt, azaz természetes, szezonális, főként az adott éghajlaton megtalálható alapanyagokból készült ételekkel táplálkozott. Továbbá nem evett tejtermékeket, húst, tartósított ételt és cukrot. Ám második gyermeke születése után inkább a kiegyensúlyozott táplálkozásra helyezte a hangsúlyt, manapság pedig rendszeresen tart méregtelenítő kúrákat. Ilyenkor elsősorban zöldség-és gyümölcsleveket, valamint rengeteg vizet […]

profimedia-0069766988.jpg ()Gwyneth Paltrow néhány éve még szigorú makrobiotikus diétán élt, azaz természetes, szezonális, főként az adott éghajlaton megtalálható alapanyagokból készült ételekkel táplálkozott. Továbbá nem evett tejtermékeket, húst, tartósított ételt és cukrot.

Ám második gyermeke születése után inkább a kiegyensúlyozott táplálkozásra helyezte a hangsúlyt, manapság pedig rendszeresen tart méregtelenítő kúrákat. Ilyenkor elsősorban zöldség-és gyümölcsleveket, valamint rengeteg vizet iszik, ami emésztőrendszere mellett bőrének is nagyon jót tesz.

Gwyneth nem hisz a gyorsdiétákban, az edzés hatékonyságában viszont annál inkább. A híresség a Pilates és a jóga nagy rajongója, de személyi edzőjével, Tracy Andersonnal néhány tánc- és aerobik elemet is beépítenek edzésprogramjába.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X