Főoldal > AKTUÁLIS > Izgalmas krimik unalmas nyári estékre

Izgalmas krimik unalmas nyári estékre

0

Írta:

Chelsea Cain: A fúria (Ulpius-ház Kiadó) Portland festői városát egy őrült sorozatgyilkos tartja rettegésben, aki gimnazista lányok kilúgozott tetemét rejti el a város különböző pontjain. A rendőrség tehetetlen, a gyilkos újra és újra lecsap, így Archie Sheridan nyomozónak nem marad más segítsége, csak Gretchen Lowell, a szigorú őrizet alatt tartott kéjgyilkos, aki egykor Archie-t is […]

furia.jpg ()Chelsea Cain: A fúria (Ulpius-ház Kiadó)

Portland festői városát egy őrült sorozatgyilkos tartja rettegésben, aki gimnazista lányok kilúgozott tetemét rejti el a város különböző pontjain. A rendőrség tehetetlen, a gyilkos újra és újra lecsap, így Archie Sheridan nyomozónak nem marad más segítsége, csak Gretchen Lowell, a szigorú őrizet alatt tartott kéjgyilkos, aki egykor Archie-t is válogatott kínzásoknak vetette alá, majd elengedte, és feladta magát. A rossz idegrendszerű, drogokon élő nyomozó képtelen megbocsátani kínzójának, de kettőjük kapcsolatába más érzelmek is vegyülnek; harag és érzékiség, kéjvágy és gyilkos ösztön. Tudják, hogy csak egyféleképpen szabadulhatnak meg démonaiktól: ha együttműködnek…

Chelsea Cain páratlanul fordulatos bestsellere világszerte meghódította a thriller-rajongókat. Érzéki kínzások, szenvedés és szenvedély, őrület és ösztön – A fúria 2010 egyik legígéretesebb könyvsikere ebben a műfajban.

Ára: 3499 Ft / 464 oldal

 

 

 

esazutan.jpg ()Guillaume Musso: És azután (Ulpius-ház Kiadó)

Nathan nyolcéves korában belépett a fényalagútba, amelyről a halálból visszatérők mesélnek.
Azután… még egy esélyt kapott.
Húsz évvel később Nathan az egyik legmenőbb ügyvéd New Yorkban. Még mindig szerelmes a feleségébe, akit gyermekkora óta imád, és aki nemrég elhagyta őt.

Musso titkokkal teli regénye lenyűgöző ezoterikus utazás, elsöprő szerelmi történet, és fordulatos thriller is egyben. Van-e küldetése az életünknek, megóvhatjuk-e azt, akit szeretünk, hihetünk-e a végzet hatalmában – ezekre a kérdésekre kapunk választ a francia irodalom jelenlegi legnagyobb sztárjától.

Az alig harmincéves író műveit a világ minden táján publikálják, számos országban sikerlista-vezető, kritikai díjak kitüntetettje, regényeiért kiadók és filmproducerek versengenek.

Ára: 3999 Ft / 392 oldal

 

 

 

 

 

visszajovok.jpg ()Guillaume Musso: Visszajövök érted  (Ulpius-ház Kiadó)

Ethan, harmincas pszichiáter, gazdag, híres, jóképű. A siker azonban nem adta könnyen magát.

Tizenöt évvel később Ethan szédelegve ébred manhattani luxusjachtján. Egy ismeretlen, vörös hajú nő fekszik mellette. És ezzel kezdetét veszi egy rémálomszerű nap… amelyeknek a végén egy kórházi műtőasztalon találja magát, három pisztolygolyóval a testében. Vajon elkerülhető az elkerülhetetlen? Vagy minden ember életében van egy pont, ahonnan már nincs visszaút?

Guillaume Musso Franciaország egyik legsikeresebb kortárs írója. Fordulatos, finom humorú és az élet szépségébe vetett hittel teli regényeit huszonnégy nyelvre fordítják. A Visszajövök érted! páratlan utazás, amelyet végigjárva kicsit máshogy tekintünk saját életünkre is.

Ára: 3999 Ft / 360 oldal


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X