Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Hudson kikerekedett!

Kate Hudson kikerekedett!

0

Írta: and

Kate Hudson általában azért szerepel a lapok életmód rovatában, mert fantasztikus formában tartja testét. Ám új filmje, a Something Borrowed forgatásán jól látszott, hogy a színésznő felszedett néhány kilót. Goldie Hawn lánya azonban nem várandós, és az edzéssel sem állt le teljesen. A kilók csupán egy filmszerep kedvéért rakódtak rá: Kate a The Killer Inside […]

profimedia-0076047666.jpg ()Kate Hudson általában azért szerepel a lapok életmód rovatában, mert fantasztikus formában tartja testét. Ám új filmje, a Something Borrowed forgatásán jól látszott, hogy a színésznő felszedett néhány kilót.

Goldie Hawn lánya azonban nem várandós, és az edzéssel sem állt le teljesen. A kilók csupán egy filmszerep kedvéért rakódtak rá: Kate a The Killer Inside Me című moziban egy pszichopata gyilkos barátnőjét alakítja, és a szerep többet között néhány pluszkilót is megkövetelt tőle.

Bár a színésznő így is nagyon csinos, máris megkezdte a harcot, hogy visszanyerje régi testsúlyát. Gyakran látogatja az edzőtermeket, ahol taposógépre pattan, jógázik, súlyzózik vagy kick-boxol, de szívesen kocog is a szabadban.

Kate a rendszeres mozgás mellett az étkezésére is odafigyel. A pluszkilókat több szénhidrát fogyasztásával érte el, egy népszerű talk show-ban pedig elmondta, hogy most, a fogyás érdekében számolja a kalóriákat. Szerinte ez egyszerű és nagyon hatásos módszer.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X