Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Maxima Magazin 18. száma!

Megjelent a Maxima Magazin 18. száma!

0

Írta: and

Amikor még csak próbálgattam főszerkesztői-szárnyaimat, minden egyes nyereményjátékunk meghirdetésekor tűkön ültem. Vártam a jelentkezőket. Így szinte mindig sokkolt is, hogy egy bizonyos íratlan marketing törvény a Maximára is igaz. Eszerint a magyar emberek még ilyen esetekben is imádják húzni-halasztani az időt – a határidőig. Igaz, akkor aztán úgy belelkesednek, hogy igencsak fejlett rendszer kell ahhoz, […]

maxima18_2.jpg ()Amikor még csak próbálgattam főszerkesztői-szárnyaimat, minden egyes nyereményjátékunk meghirdetésekor tűkön ültem. Vártam a jelentkezőket. Így szinte mindig sokkolt is, hogy egy bizonyos íratlan marketing törvény a Maximára is igaz. Eszerint a magyar emberek még ilyen esetekben is imádják húzni-halasztani az időt – a határidőig. Igaz, akkor aztán úgy belelkesednek, hogy igencsak fejlett rendszer kell ahhoz, hogy ne bénuljon bele a pályázatok érkezésébe… Amikor megálmodtuk, hogy közületek teszünk egy olvasót címlapra, már nem ültem tűkön. Biztos voltam benne, hogy egy hat hétig tartó játék esetében az ötödik héten indul majd be a dömping. Ráadásul tudtam, ehhez a jelentkezéshez kell egyfajta feltűnési, illetve szereplési vágy is, ami azért nem minden egyes olvasóban van meg. Hát… nem volt még tévedésem, aminek ennyire örültem volna. Azon a kedden, amikor először jelent meg címlapon, hogy közületek keresünk címlaplányt, előbb érkezett meg az első pályázatok sora (!) a szerkesztőségbe, mint mi magunk a munkahelyünkre. És félreértés ne essék: reggel kezdünk mi is!

A lelkesedésetek minket is spanolt: a backstage-ünkbe kalauzoló sorozatunkban (12-14. oldal) egyre több és több titkot árultunk el. Ennek is köszönhetően valószínűleg annyira megközelíthetőnek éreztétek a célt, hogy csak még többen gondoltátok úgy, elindultok a megmérettetésen. A szépülési hullám a stábot sem hagyta hidegen. Vértes Livi, művészeti vezetőnk és Bősinger Szandi képszerkesztőnk is élt a lehetőséggel: amikor előző számunkban szakértőként megszólaltak, megkértük Zsólyomi Norbit fotósunkat, a címlaplány-zsűri egyik oszlopos tagját, fotózza meg őket. A képek – láthattátok – olyan jól sikerültek, hogy simán címlapra is kerülhettek volna, ha az nem lenne etikátlan… Ha kedvetek van utánuk csinálni a dolgot, és kihozni magatokból – szakértő stábunk segítségségével – a maximumot, még van egy kis időd, hogy jelentkezzetek. De ne feledjétek a határidőt: szeptember 10!

Zellei Dóra
főszerkesztő

 

A Maxima 18. számának tartalmából:

Albérletet keresel? – Itt az új tanév, és albérlet után néznél? Vagy a munkád miatt költöznél új városba, esetleg a családról válnál le hirtelen? Semmi gond, mi már kidolgoztuk neked a pontos akciótervet, hogy tiéd legyen a szezon legtutibb kérója!

Szex hármasban – Ne aggódj, nem vagy különc vagy perverz, ha eszedbe jutott már a szex hármas felállásban. Persze nem mindegy, ki szerepel a vágyálmaidban: a legjobb barátnőd és egy dögös idegen vagy a pasid és az  ő legjobb haverja. Játéknak fogjuk fel? Itt a szabályismertető.

Nagy indián nyári szerelmi horoszkóp – Hogy ősszel se legyél bizonytalan szerelmi téren, kiolvastuk a csillagokból, mire számíthasz, ha párkapcsolatban élsz, és akkor is, ha még keresed az igazit. Sok sikert a szerelemhez!

Beszél a testünk – Az állásinterjún nem csupán a kimondott szavaknak van jelentőségük, a testbeszéd ugyanúgy árulkodó lehet. Segítünk, mire figyelj.

Tabu volt, szokás lett, avagy a szexben is megújulásra vágyunk – Tudod már, mi is az a multi-orgazmus, lelkesen keresed a G-pontodat és nem jössz zavarba, ha távol lévő kedvesed chat-szobába csábítgat egy kiadós szex kedvéért? Egészen másra vágysz, mint néhány évvel ezelőtt, vagyis alaposan megváltoztak szexuális szokásaid? Ne aggódj, nem vagy egyedül!  

Veszélyes a barátnőd?- Észrevetted, hogy a barátnőd és a szerelmed másodpercek alatt egy hullámhosszra került. Ez szuper alapállás, nem kell azon fáradoznod, hogy összebarátkozzanak. Ám megeshet, hogy a barátnőd túlfűtötten igyekszik a pasid kedvében járni, ami már több mint gyanús. Derítsd ki, mennyi alapja lehet a kételyednek!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X