Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Wellness Magazin augusztus-szeptemberi száma!

Megjelent a Wellness Magazin augusztus-szeptemberi száma!

0

Írta: and

Te is itthon nyaralsz idén? Sokan vagyunk ezen a nyáron, akik nem utazunk messzire nyaralni, akiknek a tengerpart most kimarad. Vannak ilyen nyarak, és néha ezek még emlékezetesebbre sikerülnek. Szervezés kérdése, nem a pénztárcáé. Itt van például örök szerelmem, a Balaton. Csodálatos szabad strandok nappalra, rengeteg bulilehetőség estére. A Velencei-tó is jó ötlet egynapos kirándulásokra, […]

wellness_cimlap.jpg ()Te is itthon nyaralsz idén?

Sokan vagyunk ezen a nyáron, akik nem utazunk messzire nyaralni, akiknek a tengerpart most kimarad. Vannak ilyen nyarak, és néha ezek még emlékezetesebbre sikerülnek. Szervezés kérdése, nem a pénztárcáé.

Itt van például örök szerelmem, a Balaton. Csodálatos szabad strandok nappalra, rengeteg bulilehetőség estére. A Velencei-tó is jó ötlet egynapos kirándulásokra, és mindenki talál a környékén olyan tavat, folyót, ahova biciklikirándulást lehet szervezni.

Ha kertetek van, az már ugye, maga a nyaralás. Gyerünk ki egy pokróccal, meg egy jó könyvvel a fűbe, esetleg egy jeges limonádé, vagy dinnye (jótékony hatásai az 58.oldalon) a kezünk ügyébe… A helyi strandok és csúszdaparkok is felérnek egy mini vakációval.

Hogy jól nézz ki bikiniben összegyűjtöttünk néhány tippet, (70. oldal) és pár tornagyakorlatot (37. oldal).

Nekem a nyári hangulathoz a barátnős, teraszos kiülések vagy az egymásnál vacsorázások is hozzátartoznak. Ehhez találsz igazi csajos recepteket az 50.oldalon.

Élvezd a nyarat!

Akovács Éva
főszerkesztő


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X