Főoldal > AKTUÁLIS > Ne unatkozz a strandon! Romantikus és izgalmas nyári olvasmányok

Ne unatkozz a strandon! Romantikus és izgalmas nyári olvasmányok

0

Írta:

Olvasni jó! Ha te sem szeretsz tétlenül feküdni a napon, vagy szeretsz unalmas estéken bekucorodni a fotelba egy kellemes, izgalmas regénnyel, válassz a következő könyvek közül – biztosan nem fogsz csalódni! Tasmina Perry: Divatdiktátorok (Ulpius-ház Kiadó) Saul Milford lenézett a teraszról oda, ahol a két unokahúga, Emma Bailey és Cassandra Grand játszott. A hétéves Emma […]

Olvasni jó! Ha te sem szeretsz tétlenül feküdni a napon, vagy szeretsz unalmas estéken bekucorodni a fotelba egy kellemes, izgalmas regénnyel, válassz a következő könyvek közül – biztosan nem fogsz csalódni!

divatdiktatorok.jpg ()Tasmina Perry: Divatdiktátorok (Ulpius-ház Kiadó)

Saul Milford lenézett a teraszról oda, ahol a két unokahúga, Emma Bailey és Cassandra Grand játszott. A hétéves Emma Bailey a Jane Eyre egyik példányát tartotta a kezében, okos szemében kérdések csillogtak; tizenkét éves unokanővére, aki imádta a csinos szoknyákat és a gyöngyöket, vörös lakkot kent vaskos, szögletes körmeire.
Huszonhárom évvel később a két gyönyörű nő Saul temetésén találkozik újra. Emma ekkor már elismert menedzser, míg Cassandra a divatvilág egyik híressége. A család tagjai előtt rejtély, hogy a félelmetesen gazdag Saul kire hagyta hatalmas vagyonát, a világmárkának számító céget és a Winterfold kastélyt. A két lányon kívül Elizabeth, a titokzatos műkereskedő, Tom, a playboy, és a sikerre éhes Roger is a végrendelet felolvasására vár. Ez az elátkozott nap a legsötétebb gyűlölködések és cselszövések sorát indítja el a család tagjai között, akik az árulástól, sőt még a gyilkosságtól sem riadnak vissza, hogy megkaparinthassák a mesés vagyont.

A írónő legújabb bestsellerében a káprázatos luxusdivat világába viszi el olvasóit, ahol a hatalom és a pénz a korlátlan úr, ahol a tisztesség, a barátság, a becsület nem számít, ahol a drog és a szex körül forog minden, és ahol az aljasságot elrejti a csillogás.

818 oldal / Ára: 3999 Ft

 

 

szerelmititkok.jpg ()Freya North: Szerelmi titkok (Ulpius-ház Kiadó)

Gyönyörű tengerparti ház Saltburnben, jól fizető állás – mindez kötelezettségek nélkül. Joe elégedett a sorsával. Már csak egy megbízható személyre van szüksége, aki gyakori távollétei alatt gondját viseli a háznak. Amikor Tess jelentkezik a hirdetésre, Joe egyáltalán nem biztos benne, hogy ő a megfelelő ember erre a feladatra. Honnan, mi elől menekül ide ilyen sietve? Túl azon, hogy pillanatok alatt össze lehet vele veszni, valami féltve őrzött titok lappang a múltjában – de hát végső soron mindenkinek vannak titkai. Legfeljebb nem ekkorák…

Freya North szerelemmel és szeretettel teli könyveinek világszerte vannak rajongói. 2005 óta regényei sorra a sikerlisták élére kerülnek, több hónapig őrizve vezető helyüket. Az írónő jelenleg tizedik bestsellerén dolgozik.

608 oldal/ Ára: 3499 Ft

  

 

 

 

Lisa Kleypas: Éjfélig vagy enyém  (Ulpius-ház Kiadó)

 ejfeligvagyenyem.jpg ()Cam Rohan egy londoni játékkaszinó titokzatos igazgatója, akit már untatnak szép, de unalmas szeretői. Életébe ekkor lép be Amelia, aki gondját viseli árván maradt húgainak, miközben csélcsap bátyját keresi a londoni alvilágban. Leo ugyanis váratlanul nemesi címet és egy romos vidéki birtokot örököl, a kúria rendbehozatala azonban Amelia feladata  marad. Rohan követi a lányt vidéki birtokukra, ahol már semmi sem szabhat gátat a köztük kirobbanó szenvedélynek. Szerelmük beteljesedik, amikor is felbukkan a lány egykori szerelme, aki annak idején cserbenhagyta, és a múlt mindkettőjük életére mázsás súlyként nehezedik…

Lisa Kleypas huszonegy éves kora óta több mint tizenhat történelmi-romantikus bestsellert írt. Világszerte nagy sikerű történetei csábításról, érzéki vágyról, intrikáról és bosszúról szólnak, kritikusai a női lélek rejtelmeinek egyik legnagyobb ismerőjeként ünneplik a szerzőt.

448 oldal / Ára: 3499 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X