Főoldal > AKTUÁLIS > Szabadidő, Egészség és Fitness Fesztivál Béres Alexandrával és Katus Attilával

Szabadidő, Egészség és Fitness Fesztivál Béres Alexandrával és Katus Attilával

0

Írta:

Szegeden a Tisza levonult, a Partfürdő újjáéled és ismét teljes kapacitással üzemel, így semmi akadálya, nincs, hogy a fürdőzők újra birtokba vegyék. Ahogy annak sincs akadálya, hogy az eredetileg júliusra tervezett Szabadidő, Egészség és Fitness Fesztivált megrendezzék, méghozzá augusztus 14-15-én. Béres Alexandra és Katus Attila is ott lesz, hogy megmozgassa a szegedieket, és az összes […]

Szegeden a Tisza levonult, a Partfürdő újjáéled és ismét teljes kapacitással üzemel, így semmi akadálya, nincs, hogy a fürdőzők újra birtokba vegyék. Ahogy annak sincs akadálya, hogy az eredetileg júliusra tervezett Szabadidő, Egészség és Fitness Fesztivált megrendezzék, méghozzá augusztus 14-15-én.

Béres Alexandra és Katus Attila is ott lesz, hogy megmozgassa a szegedieket, és az összes érdeklődő látogatót. Az esemény mindenkit vár, aki szeret jó levegőn lenni, mozogni, strandolni, és akinek fontos az egészsége.

A két ismert fitnesz edző mellett kiváló szegedi trénerek óráin, bemutatóin vehetnek részt az érdeklődők. A kicsiket gyerekfitnesz, Algida ugrálóvár és játszóház várja. A látogatók olyan változatos edzéseken vehetnek részt, mint az Xco, Strip-10, Tae-bo, Aero Kick-Box, Hot Iron, Step, Aquafitness, Zumba, Body Art, Hatha jóga és az izgalmasan hangzó Port de Bras. Kisbabával érkezők a babamasszázzsal is megismerkedhetnek.

A színpadon a fitness programok mellett színes táncbemutatók, a MaGong együttes hangfürdő műsora, asztalitenisz bemutató valamint látványos Capoiera és Akrobatikus Capoiera is látható. Lesz még arc- és hennafestés, salsa parti, éjszakai fürdőzés, sportszer- és játékbörze, sorselemzés is és ajándékok, értékes nyeremények egy wellness hétvége fődíjjal.

Program

Szombat-vasárnap:

Egész nap:    

Fitness órák, tánc- és sportbemutatók                
Életmód tanácsadás
Egészségügyi szűrések
ALGIDA ugrálóvár
Sportszer és játékbörze
Arc- és hennafestés
Játszóház
Nyereményjátékok

Babamasszázs: mindkét nap 10.00, 16.00 és 17.00 órakor

Aerobic Katus Attilával: szombat 15.00 órakor
Fitness Béres Alexandrával: vasárnap 15.00 órakor

Dolce Dance Salsa parti és éjszakai fürdős: szombat 20.00-01.00 (belépő 600 Ft)

Részletes program: www.ihrk.hu

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X