Főoldal > AKTUÁLIS > Túl vékony: elfogy a kilencvenes évek egyik legszebb modellje!

Túl vékony: elfogy a kilencvenes évek egyik legszebb modellje!

0

Írta: and

Eva Herzigova már korántsem az a nő, akinek alakját a kilencvenes években férfiak és nők egyaránt sóvárogva nézték. A modell ugyanis sokat fogyott, ami egyesek szerint azért lehet, mert ismét anorexiával küzd. A 37 éves Eva tagadja, hogy elutasítaná az ételt, viszont azt beismeri, hogy nem figyel oda az étkezésekre. „Elfoglalt, dolgozó anyuka vagyok” – […]

evaherzigovasovany.png ()Eva Herzigova már korántsem az a nő, akinek alakját a kilencvenes években férfiak és nők egyaránt sóvárogva nézték. A modell ugyanis sokat fogyott, ami egyesek szerint azért lehet, mert ismét anorexiával küzd.

A 37 éves Eva tagadja, hogy elutasítaná az ételt, viszont azt beismeri, hogy nem figyel oda az étkezésekre. „Elfoglalt, dolgozó anyuka vagyok” – mondta egy külföldi lapnak, majd hozzátette, hogy elég rendszertelenül táplálkozik: gyakran csak bekapja a tányérról, amit a kisfia otthagy.

A rendszeres sportra pedig szintén sem ideje, sem energiája nincs, ám azt tudjuk róla, hogy nagyon szereti a tengert. Így néha biztosan beiktat egy kis úszást vagy kocogást a parton, ahová időnként férje, Gregorio Marsiaj és kisfiuk, George is elkíséri.  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X