Főoldal > AKTUÁLIS > 37 évesen is bombanő Johnny Depp kedvese – így csinálja!

37 évesen is bombanő Johnny Depp kedvese – így csinálja!

0

Írta: and

Johnny Depp nemcsak fantasztikus filmes karrierjére és két gyermekére lehet büszke, hanem párjára is: a különleges szépségű Vanessa Paradis a negyedik ikszhez közeledve is bombaformában van. A 37 éves modell-színésznő alakján nem látszik az idő múlása, sem pedig az, hogy két gyermek édesanyja: Lily-Rose 11, Jack pedig 8 éves. Vanessának mindkét szülése után gyorsan sikerült […]

profimedia-0071100862.jpg ()Johnny Depp nemcsak fantasztikus filmes karrierjére és két gyermekére lehet büszke, hanem párjára is: a különleges szépségű Vanessa Paradis a negyedik ikszhez közeledve is bombaformában van.

profimedia-0071088244.jpg ()A 37 éves modell-színésznő alakján nem látszik az idő múlása, sem pedig az, hogy két gyermek édesanyja: Lily-Rose 11, Jack pedig 8 éves. Vanessának mindkét szülése után gyorsan sikerült ismét formába lendülnie és alakját meg is tartotta. Ennek szerinte csak az az oka, hogy alapvetően vékony alkat, aki nem igazán hajlamos a hízásra.

Ám ennek ellenére nem hanyagolhatja el az edzést. Gyermekei születése óta főképp otthon sportol: korán kel, hogy már reggel 7-re az edzőteremben lehessen, ahol pontosan 43 percet mozog – többek közt futással tartja magát formában. 

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X