Főoldal > AKTUÁLIS > 4 szuper film, amit látnod kell szeptemberben!

4 szuper film, amit látnod kell szeptemberben!

0

Írta:

Ha romantikára vágysz… Hétmérföldes szerelem Főszereplők: Justin Long, Drew Barrymore, Christina Applegate, Ron Livingston. Rendezte: Nanette Burstein Erin (Drew Barrymore) és Garrett (Justin Long) igazán összeillő pár, bár egy nyárnál tovább nem terveznek. Erin San Franciscóban él, Garrettet pedig munkája New Yorkhoz köti. Hat hét együttlét után azonban már egyikük sem biztos abban, hogy valóban […]

Ha romantikára vágysz…

Hétmérföldes szerelem

Főszereplők: Justin Long, Drew Barrymore, Christina Applegate, Ron Livingston.

Rendezte: Nanette Burstein

Erin (Drew Barrymore) és Garrett (Justin Long) igazán összeillő pár, bár egy nyárnál tovább nem terveznek. Erin San Franciscóban él, Garrettet pedig munkája New Yorkhoz köti.

Hat hét együttlét után azonban már egyikük sem biztos abban, hogy valóban véget akarnak-e vetni kapcsolatuknak. Rászoknak a webcam-romantikára, a kedvezményes időszakban zajló telefonálásra, a véget nem érő sms-ekre, és annyit repülnek ide-oda, amennyit csak tudnak. De túl sok jó barát ad nekik segítőkész tanácsot, még több rámenős szívrabló portyázik körülöttük, és közben egymás hiánya is csak egyre növeli a feszültséget közöttük.

Szerelmesek, nagyon is, de vajon kiállja-e a próbát ez a kontinenst átszelő kapcsolat….Hamarosan dönteniük kell!

Drew Barrymore és egykori szerelme Justin Long remek párost alkotnak ebben a bájosan romantikus vígjátékban, ahol a távszerelemmel járó izgalmak sok-sok nevetést is tartogatnak. Igazi kikapcsolódás mindenkinek!

Ha akcióra és borzongásra vágysz…

kaptar.jpg ()A kaptár – Túlvilág 3D

Főszereplők: Milla Jovovich, Ali Larter, Wentworh Miller, Sienna Guillory

Írta és rendezte: Paul W.S. Anderson

Rég vége mindennek. A T-vírus elpusztította a világot, csak a végtelen kietlenség és az élőhalottak maradtak utána. És néhány túlélő, aki egyre fogyó eséllyel küzd az életéért.  Alice (Milla Jovovich) részben hibásnak érzi magát a vírus elszabadulásáért, és mindent elkövet, hogy újabb túlélőket találjon a kiégett városok romjai között. Egy váratlan nyomot követve Los Angelesbe megy, mert ott talán létezik egy biztonságos körzet. Ám a hír csapda: a városban hemzsegnek az éhes élőhalottak, a nő és társai pedig kénytelenek összecsapni velük.

A kaptár a mozikban és komputerjátékként is hatalmas népszerűséget szerzett, most 3D-ben még hatásosabb formában borzonghat a közönség. A gyönyörű Milla Jovovich ismét formába lendül, hogy megmentse a világot két sorozatsztárral: a Hősök-ből már jól ismert Ali Larter-rel, és a Szökés szépfiújával, Wentworth Miller-rel.

Ha izgalomra és összeesküvésre vágysz…

Tőzsdecápák – A pénz nem alszik

Főszereplők: Michael Douglas, Shia LaBeouf, Charlie Sheen, Carey Mulligan, Susan Sarandon, Frank Langella, Josh Brolin.

Rendezte: Oliver Stone

Gordon Gekko (Michael Douglas) az egykori legendás pénzügyi titán és manipulátor kiszabadul a börtönből, és vissza akar szerezni mindent, amit elveszített: nemcsak hatalomra, pénzre, de a lánya, Winnie (Carey Mulligan) szeretetére is vágyik, aki egy feltörekvő bróker, Jacob (Shia LaBeouf) menyasszonya. Ezért Gekko a családi béke kedvéért szárnyai alá veszi a kezdő idealista fiatalembert.

Jacob korábbi mentora különös halált halt nemrég. A fiú gyanakszik, a nagy öreg pedig hamarosan ismét belekeveredik a pénzért és a sikerért folytatott gyilkos játszmába. Miközben a Wall Streeten fokozódik a gazdasági válság okozta pánik, mester és tanítványa életük legkockázatosabb vállalkozásába kezdenek.

Oliver Stone, a háromszoros Oscar-díjas rendező elkészítette klasszikus filmje méltó folytatását – egy nagyon is aktuális témában –  a legendás Michael Douglas és Charlie Sheen mellé a Transformers fiatal sztárja, Shia LaBeouf, és Carey Mulligan csatlakozott.

Ha nevetésre vágysz…

pancserpolice.jpg ()Pancser Police

Főszereplők: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Samuel L. Jackson, Eva Mendes, Anne Heche, Michael Keaton, Dwayne Johnson, Steve Coogan.

Rendezte: Adam McKay

Sokféle rendőr van: vannak a gyors, kemény zsaruk, akik mindig tudják, mit kell mondani, ha végre szembetalálkoznak a főgonosszal. Persze akadnak olyanok is, akik jobban érzik magukat a központban, amikor az íróasztaluknál ülhetnek, és jelentést írhatnak. Allen (Will Ferrell), a gyilkosságiak könyvelője legalábbis ilyen. Társát, Terryt (Mark Wahlberg) azért más fából faragták, de amióta egy túl gyorsan elsült pisztolynak köszönhetően nyilvánosan megszégyenült, Allen mellé osztották be. Ők ketten csak messziről bámulják az ügyosztály menő kopóit Dansont és Manzettit (Dwayne Johnson és Samuel L. Jackson), míg végül egyszer úgy hozza a sors, hogy kénytelenek a helyükre lépni. Eljön a nagy lehetőség, hogy megmutassák, ők is igazi rendőrök; végre bebizonyíthatják, bennük is ott bujkál valahol az elszánt nagyvárosi cowboy – de sajnos, minden egészen másképp alakul, mint ahogy elképzelték.

Egy igazi őrült vígjáték! A furcsa, de annál viccesebb rendőrpáros szerepében Will Ferrellt és az új oldaláról is bemutatkozó Mark Wahlberget láthatjuk. A mellékszerepekben olyan kiváló színészek tűnnek fel a vásznon, mint Samuel L. Jackson, Eva Mendes, Michael Keaton és Anne Heche.

Jó szórakozást a moziban!

Forrás: Intercom


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X