Főoldal > AKTUÁLIS > 46 évesen is bombanő a Jóbarátok Monicája: így marad topformában!

46 évesen is bombanő a Jóbarátok Monicája: így marad topformában!

0

Írta: and

Csak ámult és bámult a világ, amikor Courteney Cox topformába lendült új sorozata, a Cougar Town forgatására: a Jóbarátok Monicája 40 felett változott igazi bombázóvá, és ezt nem az általa addig lelkesen követett diétáknak köszönhette. Courteney korábban az Atkins-diéta és a vércsoport-diéta lelkes híve volt, ám rájött, hogy semmit sem tagadhat meg magától, amit megkíván. […]

profimedia-0029864396.jpg ()Csak ámult és bámult a világ, amikor Courteney Cox topformába lendült új sorozata, a Cougar Town forgatására: a Jóbarátok Monicája 40 felett változott igazi bombázóvá, és ezt nem az általa addig lelkesen követett diétáknak köszönhette.

Courteney korábban az Atkins-diéta és a vércsoport-diéta lelkes híve volt, ám rájött, hogy semmit sem tagadhat meg magától, amit megkíván. Így étrendjébe ugyanúgy beiktatja a steaket vagy a tésztaféléket, mint mondjuk a friss zöldségeket, gyümölcsöket vagy a tojást.

Courteney szerint a friss és egészséges alapanyagokon és a mennyiségen van a hangsúly, valamint azon, hogy minden pluszkalóriát le is tudjon mozogni. A színésznő azzal a Tracy Andersonnal edz, aki többek közt Madonnát és Gwyneth Paltrow-t is csúcsformában tarja.

„Tracy edzésmódszere két lényeges összetevőből áll: dance aerobic és erősítés” – árulta el a színésznő, aki szerint a szuper alak titka egész pontosan abban rejlik, hogy nem csak azokat az izmokat dolgoztatják meg, amit nap mint nap használunk, hanem a többi izomcsoportot is.

Courteney nem titkolta el azt sem, hogy néha bizony nehéz motiváltnak maradnia az edzésben, de olyankor a zene mindig segít neki: mozgás közben Michael Jackson, a Red Hot Chili Peppers vagy Jay Z és Alicia Keys számait hallgatja.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Mondd el a történeted, és nyerj Swarovski ajándékot!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X