Főoldal > AKTUÁLIS > A boldogság csak illúzió?

A boldogság csak illúzió?

0

Írta:

Russ, Dr. Harris: A Boldogságcsapda – Lovagold meg életed hullámait! Már megint egy könyv a boldogságról? Kapjuk fel a fejünket a cím láttán. Az ezredforduló emberének útkeresése, boldogságvágya kiváló üzleti lehetőségnek bizonyult, az önsegítő, spirituális vagy (ál)tudományos könyvek áradata kiapadhatatlannak tűnik. Kezdjük elveszíteni bennük a hitünket, a szkepticizmus szinte már tapintható. Ugyanakkor talán még soha […]

boldogsagcsapda.JPG ()Russ, Dr. Harris: A Boldogságcsapda – Lovagold meg életed hullámait!

Már megint egy könyv a boldogságról? Kapjuk fel a fejünket a cím láttán.
Az ezredforduló emberének útkeresése, boldogságvágya kiváló üzleti lehetőségnek bizonyult, az önsegítő, spirituális vagy (ál)tudományos könyvek áradata kiapadhatatlannak tűnik. Kezdjük elveszíteni bennük a hitünket, a szkepticizmus szinte már tapintható.
Ugyanakkor talán még soha nem voltunk ennyire kiéhezve rá, hogy valaki végre megmondja, mit kell tennünk.
Erre vállalkozik az ausztrál Russ Harris, egy új pszichológiai megközelítés – a tudatos jelenlét elnevezésű terápiás-meditációs gyakorlatra épülő “Elfogadás és Elkötelezettség Terápia” elveinek kidolgozója.

Józan, pragmatikus és áttekinthető könyvet tarthat a kezében az olvasó: a szerző kérdéseire adott válaszok és egyszerű koncentrációs gyakorlatok segítségével mindenki végigjárhatja a maga útját, ami a kétségek és kínzó gondolatok elfogadásán és az értékek felismerésén át vezet az önálló, aktív cselekvéshez: egy saját értékrenden alapuló, tudatos és teljes élet kialakítására.

A terápiát segítő, ingyenesen letölthető gyakorlólapokat és számos érdekességet a www.kulturbutik.hu/boldogsagcsapda oldalán talál az olvasó.

250 oldal/ Ára: 2990 Ft (Illia & Co. Kiadó)

tudatállapotokjo.jpg ()Feldmár András: A tudatállapotok szivárványa

Szűk két évtized telt el azóta, hogy 1992 szeptemberében Feldmár András, a Vancouverben élő magyar pszichoterapeuta először tért vissza szülőhazájába, hogy egy meghívásnak eleget téve két előadássorozatot tartson a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemen. A pszichoterápia lehetőségeiről, a gyógyulás módjairól, a tudat természetéről, és még sok más, ma is aktuális témáról folyó, hatalmas érdeklődéssel kísért beszélgetések azóta szinte legendává nemesedtek, az előadásokból készült kötet pedig az évek során valóságos kultuszkönyvvé vált – ennek javított és a szerző által átdolgozott kiadását veheti most kezébe az olvasó.

“Mindannyian hipnózis alatt állunk, és a tudatállapotok szivárványának színei közül egy korlátolt kis sávba vagyunk hipnotizálva. Ezt a sávot nevezzük normálisnak, és akkor érezzük jól magunkat, amikor ezen belül élünk. Ha véletlenül bármelyik irányba kijjebb megyünk, akkor nagyon megijedünk, és megijesztjük azokat is, akik körülöttünk élnek, és véletlenül észreveszik, hogy nem a normális tudatállapotban vagyunk.”

276 oldal/Ára: 3150 Ft (Jaffa Kiadó)

rezonancia.JPG ()Pierre Franckh: A rezonancia törvénye

Ismerd meg lehetőségeid varázslatos világát!
Boldog pillanatokra vágyik, amelyek mindeddig elérhetetlennek tűntek? Szeretne részesedni az Univerzum végtelen gazdagságából? Most eljött az idő, hogy életünk egyik legnagyobb titkát, a rezonancia törvényében rejlő rendkívüli erőt felfedezze.
Ha kívánságaink eddig nem teljesültek, ha vágyainkat nem tudtuk valóra váltani, ha bizonyos dolgok akaratunk ellenére történtek velünk, ha boldogtalanok vagyunk vagy kudarcot vallottunk, a rezonancia törvénye mindenre megoldást jelenthet. Ha megértjük ezt a törvényt, és rájövünk, hogyan használhatjuk, bármit elérhetünk!
A könyvben található gyakorlatok és történetek bemutatják, hogyan kerülhetünk hatékonyan, ugyanakkor játékos módon energetikai kapcsolatba szívünk legnagyobb vágyaival. Pierre Franckh új könyve összekötő kapocs a régi ismeretek és a legújabb tudományos felismerések között.

184 oldal/ Ára: 2300 Ft (Bioenergetic Kiadó)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X