Főoldal > AKTUÁLIS > A legszexibb negyvenes: így marad bombanő Rachel Weisz!

A legszexibb negyvenes: így marad bombanő Rachel Weisz!

0

Írta: and

Rachel Weisz nemcsak gyönyörű, hanem elképesztően csinos is: azon hollywoodi sztárok közé tartozik, akik megőrizték kislányos bájukat, így amikor elárulják a korukat, alig hiszünk nekik. Pedig Rachel már 40 éves, ragyogó külsejét azonban – állítása szerint – nem a gyorsdiétáknak vagy a plasztikai sebészeknek köszönheti. A színésznő ma már harmóniában van önmagával: két éve ugyan […]

profimedia-0071339876.jpg ()Rachel Weisz nemcsak gyönyörű, hanem elképesztően csinos is: azon hollywoodi sztárok közé tartozik, akik megőrizték kislányos bájukat, így amikor elárulják a korukat, alig hiszünk nekik. Pedig Rachel már 40 éves, ragyogó külsejét azonban – állítása szerint – nem a gyorsdiétáknak vagy a plasztikai sebészeknek köszönheti.

A színésznő ma már harmóniában van önmagával: két éve ugyan két ruhaméretet fogyott, napjainkban azonban büszke vonalaira; elfogadja és szereti a testét. A gyorsdiéták vagy koplalás helyett ő az 5 faktoros diétára esküszik, amit ha szüksége van rá, erőlködés nélkül képes betartani.

A diéta értelmében öt héten át, naponta ötször étkezik, ügyelve arra, hogy betartsa az öt összetevő (fehérje, rostok, némi szénhidrát, kevéske zsír és sok víz) egyensúlyát, valamint a heti ötször 25 perces edzést, amit mindig személyi edzője, Harley Pasternak állít össze számára. Jutalmul pedig egy bónusznapon kényeztetheti magát, amikor bármit ehet.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X