Főoldal > AKTUÁLIS > BNV, ahol minden összejön

BNV, ahol minden összejön

0

Írta:

A BNV-n a korábbi évekhez hasonlóan ismét a lakberendezés kapja a főszerepet. A Tér-Forma-Design kiállításon fantasztikus áron juthatnak bútorokhoz a látogatók, a Trend-sziget enteriőrjeinek megtekintésével ötleteket szerezhetnek saját otthonuk csinosításához és díjmentesen kérhetnek tanácsot a legkiválóbb lakberendezőktől. A vásári hangulat mellett fergetegesen sokszínű programkínálattal várja a közönséget az idei BNV. Az ötvenentúliakat az Egészség és […]

A BNV-n a korábbi évekhez hasonlóan ismét a lakberendezés kapja a főszerepet. A Tér-Forma-Design kiállításon fantasztikus áron juthatnak bútorokhoz a látogatók, a Trend-sziget enteriőrjeinek megtekintésével ötleteket szerezhetnek saját otthonuk csinosításához és díjmentesen kérhetnek tanácsot a legkiválóbb lakberendezőktől.

A vásári hangulat mellett fergetegesen sokszínű programkínálattal várja a közönséget az idei BNV. Az ötvenentúliakat az Egészség és Életmód Szigeten orvosszakértők fogadják szűrővizsgálatokkal és életmód tanácsadással. Az AVON Szépség Szigeten bőr- és hajanalizátorral, smink tanácsadással, illat tesztekkel, kézápolással, hajformázással és arcmasszázzsal kényeztetik a hölgyeket, de lesz közönség-sminkverseny, tánc és zene is a Popdaráló sztárjaival. A kertbarátokat ismét várja a növényvásár.

A kisgyermekes családok számára ígér felhőtlen szórakozást a Kölyökparádé, ahol a rekord mennyiségű léggömből készült, hat méteres, óriás Fifi-lufiszobor, valamint a Bogyó és Babóca rajzfilm két legújabb epizódjának vetítése mellett a Hungexpo-Fradi Kölyök Focikupán kisiskolás futball tehetségek mutathatják be tudásukat az FTC Labdarúgó Zrt. edzői, valamint egykori és mai labdarúgó klasszisai előtt. A Kölyökparádén belül rendezik a 6. MoJaHo Modell, Játék és Hobbi kiállítást, így a rádió távirányítású modellek és óriás vasút-terepasztal rajongók ezentúl a Vasúttörténeti Park helyett a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban hódolhatnak szenvedélyüknek. Amíg a kicsik játszanak, a szülőknek szakértők tartanak előadásokat gyerek és család témában. Szintén kihagyhatatlan program családosok számára a Nemzetközi Macskakiállítás, kisállat bemutató és ásványbörze, előbbi a hétvégi napokon, utóbbi mindennap nyitva áll a közönség előtt. A kutyabarátokat a kutyasport-bemutató várja.

A vásári forgatagban jólesik majd megpihenni a kertmozi hangulatot idéző Tér-Film-Zene Fesztivál ráadás filmvetítésein. Szeptember 12-én a BNV is csatlakozik a Magyar Dal Napjához és egész napos popzenei koncerteket kínál a zenerajongóknak. Minden ami betű megtalálható a KódExpo-n, ahol a fő téma a szórakoztató irodalom. A Gastro Világban, azaz a Séfek ünnepén gasztronómiai élménykörútra hívnak az ország legjobb séfjei és legnívósabb éttermei, a Borok Világában pedig egy magyar sommelier bajnok tart előadást a borkóstolás helyes technikájáról. A sörkedvelők fergeteges hangulatú sörpróbákon indulhatnak.

A BNV területére és valamennyi programjára egyetlen belépőjeggyel lehet belépni. Szeptember 9-én a nyugdíjasok és diákok, szeptember 10-én a hölgyek számára díjmentes a belépés! Mindenkit szeretettel vár a BNV szeptember 8-12. között, mindennap 10-től 18 óráig a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A programokról bővebb információ a www.hungexpo.hu/bnv weboldalon olvasható.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X