Főoldal > AKTUÁLIS > Bombázó lett az egykori anorexiás híresség!

Bombázó lett az egykori anorexiás híresség!

0

Írta: and

A nők többsége nemcsak testileg, hanem lelkileg is változik terhessége során. Ez történt Nicole Richie-vel is, aki 2008-ban kislánya, Harlow születése után döbbent rá, hogy nem koplalással, hanem kiegyensúlyozott étrenddel és megfelelő mozgással lehet igazán csinos. Az egykor anorexiával küzdő híresség tehát gyökeresen megváltoztatta életmódját: ma már mindenből fogyaszt, amit megkíván, de csak mértékkel. A […]

profimedia-0071785577.jpg ()A nők többsége nemcsak testileg, hanem lelkileg is változik terhessége során. Ez történt Nicole Richie-vel is, aki 2008-ban kislánya, Harlow születése után döbbent rá, hogy nem koplalással, hanem kiegyensúlyozott étrenddel és megfelelő mozgással lehet igazán csinos.

Az egykor anorexiával küzdő híresség tehát gyökeresen megváltoztatta életmódját: ma már mindenből fogyaszt, amit megkíván, de csak mértékkel. A 29 éves Nicole tányérjára rendszerint sok friss zöldség és gyümölcs kerül, emellett gondoskodik a bőséges folyadék- és vasbevitelről is.

A csinos híresség az edzésben sem a gyakorlatok számát vagy gyakoriságát figyeli, hanem mindig azért mozog, hogy jól érezze magát a bőrében. Érdekesség, hogy ma már nem igazán használja a mérleget sem, mert korábban megtapasztalta, mennyi kellemetlenséget okozhat, ha elkezd a számokhoz ragaszkodni…

Nicole számára tavaly ősz óta személyi edző állítja össze a megfelelő gyakorlatsort – ekkor jött világra kisfia, Sparrow. És mivel a csinos sztármami szereti a változatosságot, gyakran előfordul, hogy a futógép helyett az ellipszistrénerre vagy a szobabiciklire pattan, esetleg a benti edzést egy kiadós családi túrázással helyettesíti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X