Főoldal > AKTUÁLIS > Bringázz a munkába ősszel is!

Bringázz a munkába ősszel is!

0

Írta:

A Bam! őszi kampánya szeptember 16-tól október 22-ig tart, ebben az időszakban kell a bam.hu oldalon regisztrálóknak minimum 8 alkalommal bringával tekerni munkába az értékes ajándékokért. A kampány egyik idei újdonságaként Hegedűs D. Géza Bam! Nagykövetként segíti a kerékpározás népszerűsítését. Másik idei újítás, hogy minden a Bam.hu oldalon regisztráló csapat külön Facebook rajongói oldalt indíthat, […]

A Bam! őszi kampánya szeptember 16-tól október 22-ig tart, ebben az időszakban kell a bam.hu oldalon regisztrálóknak minimum 8 alkalommal bringával tekerni munkába az értékes ajándékokért.

A kampány egyik idei újdonságaként Hegedűs D. Géza Bam! Nagykövetként segíti a kerékpározás népszerűsítését. Másik idei újítás, hogy minden a Bam.hu oldalon regisztráló csapat külön Facebook rajongói oldalt indíthat, amelyen a csapattagok kerékpáros élményeiket tehetik közzé. Az október 22-ig a legtöbb rajongót begyűjtő Bam! csapat a népszerűségen kívül értékes jutalomban is részesül!

Az elmúlt évekhez hasonlóan a cégek egymást is versenyre hívhatják, ahogy ezt a Magyar Nemzeti Bank meg is tette, így ősszel a bankok csapatai egymással is versenyeznek, a legtöbbet tekerő csapat, pedig a MNB vándortrófeáját kapja meg. A múzeumok is külön versenyt hirdettek Irány a Louvre (1487km)! címmel. A játékban a múzeumok, a csapataik által megtett kilométereket összeadva szeretnének eljutni Európa fontos kiállítóhelyére. Emellett idén külön versenyt hirdettek a médiumok, szerkesztőségek csapatai között is, a verseny aktuális állásáról pedig a bam.hu oldalon adnak folyamatos tájékoztatást a szervezők.

A Bam! kampány keretében október elején az ország több pontján bringásreggelit szerveznek, ahol a Bam! Nagykövetek közreműködésével a kerékpárral munkába igyekvőknek kedveskednek kakaós csigával.

A kampány mindenki számára nyitott és ingyenes. A részvételhez nem kell mást tenni, mint a kampányidőszakon belül regisztrálni a bam.hu oldalon. A kampányidőszakban minimálisan előírt 8 kerékpáros munkába menetelt a honlapon található közlekedési naplóba kell regisztrálni, aki ezt megteszi annak az elismerés mellett garantált ajándék is jár.

Ebben az évben is értékes kerékpárokat, kerékpáros vásárlási utalványokat, kerékpáros kiegészítőket nyerhetnek a kampány aktív résztvevői. A játék fődíjait a legtöbbet tekerő vállalatok és egyetemek, illetve iskolák csapatai kapják, de értékes nyereményeket sorsolnak ki az egyénileg tekerők, különdíjat pedig az öltönyben/kosztümben kerékpározók között is.

A MÁV-Start jóvoltából a kampány teljes ideje alatt kedvezményesen szállíthatók vonattal a kerékpárok: október 22-ig a 30 napos kerékpár havibérlet kedvezményes áron váltható. Ezen kívül hétvégenként két utazó egy kerékpárjegy áráért szállíthat két kerékpárt.

A Bam! kampány részletei és regisztráció: www.bringazzmunkaba.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X