Főoldal > AKTUÁLIS > Csontsoványra fogyott a színésznő a szülés után!

Csontsoványra fogyott a színésznő a szülés után!

0

Írta: and

Buffy, a vámpírok réme című sorozat sztárja, Sarah Michelle Gellar egy éve hozta világra első gyermekét. A kis Charlotte Grace születése után egy hónappal vissza is nyerte terhessége előtti vonalait. Nyáron azonban készült róla néhány olyan fotó, melyeken jól látszik, hogy a színésznő igencsak túlzásba vitte a szülés utáni fogyókúrát, ugyanis most csontsovány. Egyes források […]

profimedia-0023974825.jpg ()Buffy, a vámpírok réme című sorozat sztárja, Sarah Michelle Gellar egy éve hozta világra első gyermekét. A kis Charlotte Grace születése után egy hónappal vissza is nyerte terhessége előtti vonalait. Nyáron azonban készült róla néhány olyan fotó, melyeken jól látszik, hogy a színésznő igencsak túlzásba vitte a szülés utáni fogyókúrát, ugyanis most csontsovány.

Egyes források szerint Sarah Michelle nem eszik rendesen, mások szerint koplalással igyekszik elérni, hogy minél vékonyabb lehessen. A színésznő szerint azonban az igazság az, hogy néha tart ugyan egy-egy káposztaleves-kúrát, és kerüli a cukrokat, tejtermékeket, valamint a sülteket, de alapvetően sem a diétáknak, sem az önsanyargatásnak nem híve.

A rendszeres mozgásnak viszont annál inkább, hiszen fittsége mindig is nagy kincs volt számára: 5 évig taekwandozott, de a boksz, a kick-box, a jóga és a balett is közel áll a szívéhez. A csinos színésznő terhessége alatt sem állt le teljesen a mozgással: még a hetedik hónapban, nagy pocakkal is lelkesen látogatta a Pilates- órákat.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X