Főoldal > AKTUÁLIS > Csontsoványra fogyott Catherine Zeta-Jones!

Csontsoványra fogyott Catherine Zeta-Jones!

0

Írta: and

Catherine Zeta-Jones eddig többek között arról volt ismert, hogy nem állt be a „nullás méretű” hollywoodi hírességek táborába, sőt: mindig azt hangoztatta, hogy képtelen sanyargatni magát csak azért, hogy egy kicsit vékonyabbnak tűnjön a kamerák előtt. Most viszont egészséges idomainak már csak az emléke él – a színésznő iszonyúan lefogyott. Ennek hátterében egyesek szerint drasztikus […]

profimedia-0071368956.jpg ()Catherine Zeta-Jones eddig többek között arról volt ismert, hogy nem állt be a „nullás méretű” hollywoodi hírességek táborába, sőt: mindig azt hangoztatta, hogy képtelen sanyargatni magát csak azért, hogy egy kicsit vékonyabbnak tűnjön a kamerák előtt. Most viszont egészséges idomainak már csak az emléke él – a színésznő iszonyúan lefogyott.

Ennek hátterében egyesek szerint drasztikus diéta, vagy koplalás áll, mások pedig azt támasztják alá, amit a színésznő is elárult: a Kis éji zene című Broadway-musicalre készülve kemény táncpróbákon kellett helyt állnia, ami órákig tartó, intenzív mozgást jelentett számára. Eközben pedig talán nem maradt elég ideje az étkezésére figyelni.

A 41 éves sztár januárban ijesztett rá először rajongóira, ugyanis csontos karjai és lábai akkor villantak ki első ízben a kamerák előtt. Tavasszal láthatóan tovább fogyott, és nyáron sem tudott visszaszedni a leadott kilókból.

Ez most talán azért sem sikerülhet neki, mert egyesek szerint sok stressz éri mostanában. Egyrészt amiatt frusztrált, hogy elmúlt 40 éves, másrészt férje, Michael Douglas miatt is aggódik. A 65 éves színészlegendánál ugyanis rákot diagnosztizáltak, ami gyógyítható, ám Catherine nagyon ideges párja állapota miatt. Talán ezért sem képes odafigyelni a rendszeres étkezésre.

A színésznő egyébként az Atkins diéta lelkes híve: kerüli a szénhidrátokat, délután 5 óra után ezeknek már egyáltalán nincs helyük az étrendjében. Nem eszik továbbá zsíros ételeket, és fontosnak tartja, hogy mindig megnézze, miből mennyit szed a tányérjára. Érdekesség, hogy a Traffic című mozi forgatása alatt lemondott a kávéról és a cukorról is, de a gyorsdiétákban nem hisz.

Catherine szerint az egészséges életmódra nem kínszenvedésként kell tekinteni, hanem szórakozásként, ezért a szülés után szerződtetett egy dietetikust, aki személyre szabott étrendje megalkotásában, és a számára legmegfelelőbb edzésprogram összeállításában segítette őt.

A mozgásnak mindig fontos szerepe volt a színésznő életében: gyermekkora óta táncol, de szívesen részt vesz jóga-, aerobic- és Pilates órákon is. Emellett nagyon szeret úszni – medencében vagy az óceánban, és gyakran látják őt férjével golfversenyeken is.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X