Főoldal > AKTUÁLIS > Döbbenetes formában a világsztár! Íme, Madonna diéta- és fitnesztitkai!

Döbbenetes formában a világsztár! Íme, Madonna diéta- és fitnesztitkai!

0

Írta: and

Madonna az elmúlt évtizedek során különböző diétákat és edzésmódszereket próbált ki, hogy zenéje mellett megjelenése is a lehető legfantasztikusabb lehessen. Ám úgy tűnik, az elmúlt évek során rálelt a számára ideális étrendre és –mozgásformákra. A pop királynőjeként is emlegetett, 52 éves énekesnő a makrobiotikus diétára esküszik: elsősorban friss gyümölcsökkel, zöldségekkel, algával, magvakkal pakolja tele a […]

profimedia-0077569341.jpg ()Madonna az elmúlt évtizedek során különböző diétákat és edzésmódszereket próbált ki, hogy zenéje mellett megjelenése is a lehető legfantasztikusabb lehessen. Ám úgy tűnik, az elmúlt évek során rálelt a számára ideális étrendre és –mozgásformákra.

A pop királynőjeként is emlegetett, 52 éves énekesnő a makrobiotikus diétára esküszik: elsősorban friss gyümölcsökkel, zöldségekkel, algával, magvakkal pakolja tele a tányérját, és többnyire alaposan megszűrt és tisztított vízzel öblíti le az ételeket, amiből igyekszik sokat fogyasztani.

Madonna nem mond le a desszertekről sem: amikor úgy érzi, hogy szeretne valami édességet, szívesen kényezteti magát eperlekváros pirítóssal. Kedvenc nassolnivalója a friss eper, amiből minden koncertje helyszínén 12 tucatot kér.

Az énekesnő fittségéhez sem férhet kétség, amit részben a kemény táncpróbáknak, részben pedig a Pilates- és kardio- gyakorlatokból álló, heti hatszori edzésnek köszönhet. Emellett lelkes híve a jógának és a Nordic walkingnak is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X