Főoldal > AKTUÁLIS > Fitt és csinos: a szexi Shakira így csinálja!

Fitt és csinos: a szexi Shakira így csinálja!

0

Írta: and

Akinek szenvedélye a mozgás, az nem mondhat le a kiegyensúlyozott táplálkozásról – ez egy olyan alapszabály, amit Shakira is pontosan tud. Így a dögös énekesnő minden nap legalább ötször étkezik, méghozzá nagyon egészségesen. Reggelire például frissen facsart narancs- vagy grapefruitlevet fogyaszt, mellé teljes kiőrlésű pirítóst zsírszegény sajttal, valamint egy szelet sárgadinnyét vagy ananászt. Tízóraira egy […]

profimedia-0048540305.jpg ()Akinek szenvedélye a mozgás, az nem mondhat le a kiegyensúlyozott táplálkozásról – ez egy olyan alapszabály, amit Shakira is pontosan tud. Így a dögös énekesnő minden nap legalább ötször étkezik, méghozzá nagyon egészségesen.

Reggelire például frissen facsart narancs- vagy grapefruitlevet fogyaszt, mellé teljes kiőrlésű pirítóst zsírszegény sajttal, valamint egy szelet sárgadinnyét vagy ananászt. Tízóraira egy almát vagy két kivit, esetleg egy őszibarackot választ zsírszegény joghurttal.

Ebédre spagettit, vagy halat, grillezett marha steaket, zöldségféléket és sok salátát fogyaszt, desszertként pedig például gyümölcspudingot vagy gyümölcssalátát. Uzsonnára joghurtot, vagy egy pohár paradicsomlét iszik, esetleg elfogyaszt egy pirítóst egy szeletke zsírszegény sajttal. Vacsorája többnyire megint zöldség, gyümölcs vagy saláta.

Shakira nem iszik alkoholt, nem dohányzik, kerüli a gyorséttermi kosztot, a csokoládét és a koffeintartalmú italokat, a koffeinmentes kávé viszont minden reggel ott gőzölög a csészéjében. Ha csak teheti, nem marad fenn késő éjszakáig, hogy eleget alhasson, ám ez alól is van kivétel: ha sokat kell dolgoznia.

Az énekesnő edzettsége érdekében is mindent megtesz. A sztárok egyik kedvenc személyi edzőjére, Tracy Andersonra bízta magát, akivel a hét hat napján sportolnak együtt. Shakira minden alkalommal 60 percet erősít, majd 40 percnyi táncos kardio-edzés következik – utóbbi tíznaponként megújuló gyakorlatokkal.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X