Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad csinos és fitt Kirsten Dunst!

Így marad csinos és fitt Kirsten Dunst!

0

Írta: and

Kirsten Dunstot nem túlzás szerencsés alkatnak nevezni, hiszen a színésznő vékony csontozatú, és nem tartozik a hízásra hajlamos hírességek közé. A rossz nyelvek szerint koplalással éri el, hogy még soványabbnak tűnhessen, ő viszont tagadja ezt az állítást. Kirsten saját bevallása szerint egyáltalán nem koplal, sőt, nem is diétázik: étrendjében megtalálható például a kenyér vagy az […]

profimedia-0020568835.jpg ()Kirsten Dunstot nem túlzás szerencsés alkatnak nevezni, hiszen a színésznő vékony csontozatú, és nem tartozik a hízásra hajlamos hírességek közé. A rossz nyelvek szerint koplalással éri el, hogy még soványabbnak tűnhessen, ő viszont tagadja ezt az állítást.

Kirsten saját bevallása szerint egyáltalán nem koplal, sőt, nem is diétázik: étrendjében megtalálható például a kenyér vagy az édességek is, ha épp azokhoz támad kedve. De ügyel arra, hogy miből mennyit szed a tányérjára, valamint igyekszik egészséges ételeket fogyasztani.

Az edzést épp úgy nem viszi túlzásba, ahogyan a diétázást sem. Néhány éve azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem sportol, ám később elismerte, hogy szívesen mozog a szabadban, emellett szeret úszni, és a Pilates nagy rajongója.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X