Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad szupercsinos Epres Panni!

Így marad szupercsinos Epres Panni!

0

Írta: and

Epres Panni több mint két éve Olaszországban él szerelmével, Benedek Tiborral és két gyermekükkel, Mórral és Barkával, így a gyönyörű modell életében most családja a legfontosabb. Anyaként is csinos és gyönyörű, nem is csoda hát, ha sokan kíváncsiak karcsúsága és szépsége titkaira. Panni elmondása szerint nem hízékony alkat, ezért nincsenek olyan ételek, amiket megvonna magától. […]

Pannicikközi.jpg ()Epres Panni több mint két éve Olaszországban él szerelmével, Benedek Tiborral és két gyermekükkel, Mórral és Barkával, így a gyönyörű modell életében most családja a legfontosabb.

Anyaként is csinos és gyönyörű, nem is csoda hát, ha sokan kíváncsiak karcsúsága és szépsége titkaira. Panni elmondása szerint nem hízékony alkat, ezért nincsenek olyan ételek, amiket megvonna magától. Szereti az olasz konyhát, de ha ideje engedi, szívesen összeüt otthon is valami finomságot: egyszerű, fűszeres ételeket, vagy itthonról vitt hozzávalókkal akár túrógombócot vagy rakott krumplit is. 

Panni nem megrögzött biomániás, de ha nem megy az íz rovására, akkor biotermékeket választ – ez főleg a gyümölcsökre, a lisztre és a kakaóra igaz. Tésztából általában teljes kiőrlésűt vesz, a főzéshez pedig káros anyagoktól mentes himalájai sót használ.

Ami a mozgást illeti, Panni szívesen teniszezik, és párjához hasonlóan tőle sem áll távol az uszodák világa, ugyanis úszni is nagyon szeret. Amikor pedig a család hazalátogat Budapestre, Panni a Margitszigeten futja a köröket.     

A modell szépségtippként a heti egyszeri arcradírozásra esküszik, ám fontosnak tartja azt is, hogy ezután ne kenjük be rögtön krémmel a bőrünket, mert az eltömítheti a kitágult pórusokat, így mitesszerek képződhetnek. Ezért azt ajánlja, végezzünk este arcradírozást, majd miután a bőr éjjel pihent, csak reggel kenjük be hidratáló krémmel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X