Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad szupercsinos Zséda!

Így marad szupercsinos Zséda!

0

Írta: and

Zséda elmondása szerint nem híve a fogyókúráknak: az énekesnő szeret enni, és otthonosan mozog a konyhában is. „Odafigyelek az étkezésre, de nincs spártai szigor nálunk. A rendszeres testmozgásban hiszek, egy héten három-négy alkalommal edzek, a tavaszi Aréna-beli koncertem előtt futni is eljártam, hiszen a színpadi kétórás show kemény fizikai munka” – mesélte az énekesnő. Hozzátette, […]

zsedaalak.png ()Zséda elmondása szerint nem híve a fogyókúráknak: az énekesnő szeret enni, és otthonosan mozog a konyhában is. „Odafigyelek az étkezésre, de nincs spártai szigor nálunk. A rendszeres testmozgásban hiszek, egy héten három-négy alkalommal edzek, a tavaszi Aréna-beli koncertem előtt futni is eljártam, hiszen a színpadi kétórás show kemény fizikai munka” – mesélte az énekesnő.

Hozzátette, hogy a testmozgás nem megerőltető számára, sőt, olyannyira hozzátartozik az életéhez, hogy amikor egy-két alkalmat ki kell hagynia, máris érzi az edzés hiányát.

„A terhességem során is végig eljártam edzeni, egy héttel a szülés előtt hagytam csak abba. Az edzőm pontosan tudja, hogyan működik a női test, mikor mire van szüksége” – tette hozzá a bájos Zséda, aki szerint az igazi szépség a belső harmóniával és a női szerepek adta egységünk megteremtésével válik teljessé.

Forrás: Wellness magazin, 2009. december/ 2010. január


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X