Főoldal > AKTUÁLIS > Így tartja formában testét Natalie Portman!

Így tartja formában testét Natalie Portman!

0

Írta: and

Ha a „vegetáriánus sztár” kifejezést hallod, biztosan neked is elsők közt jut eszedbe Natalie Portman. A színésznő ugyanis évekkel ezelőtt, állatszeretete miatt úgy döntött, hogy képtelen húst enni. Ezért ma már leggyakrabban friss biozöldségek és -gyümölcsök, szójatermékek, teljes kiőrlésű gabonafélék, valamint dió- és mogyorófélék kerülnek a tányérjára. A színésznő akaratereje és kitartása egészen elképesztő: miután […]

profimedia-0078207552.jpg ()Ha a „vegetáriánus sztár” kifejezést hallod, biztosan neked is elsők közt jut eszedbe Natalie Portman. A színésznő ugyanis évekkel ezelőtt, állatszeretete miatt úgy döntött, hogy képtelen húst enni. Ezért ma már leggyakrabban friss biozöldségek és -gyümölcsök, szójatermékek, teljes kiőrlésű gabonafélék, valamint dió- és mogyorófélék kerülnek a tányérjára.

A színésznő akaratereje és kitartása egészen elképesztő: miután rávette magát, hogy ne fogyasszon húst, száműzte étrendjéből a halakat is. Tejterméket és sajtot csak ritkán eszik, ezenkívül nem iszik alkoholt, és nem is dohányzik. 

Natalie minden nap több kisebb étkezést iktat be, és mindig figyel arra, hogy ne egye tele magát. Ahogyan arra is, hogy naponta mozogjon: a gyaloglás mellett évek óta a jóga elkötelezett híve.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X