Főoldal > AKTUÁLIS > Különleges program futóknak: EDF Éjszakai Futás

Különleges program futóknak: EDF Éjszakai Futás

0

Írta:

A fényárban úszó főváros most olyan arcát mutatja meg a futás szerelmeseinek, amit máskor nem láthatnak. A résztvevők olyan látványosságokban gyönyörködhetnek a 6,5 kilométeres táv útvonalán, mint az autóktól mentes, tiszta levegőjű Alagút, a Budai Vár, a kivilágított Lánchíd és a Szabadság híd, melyen felújítása óta, az éjszakai órák díszkivilágítása alatt először halad át futómezőny. […]

A fényárban úszó főváros most olyan arcát mutatja meg a futás szerelmeseinek, amit máskor nem láthatnak. A résztvevők olyan látványosságokban gyönyörködhetnek a 6,5 kilométeres táv útvonalán, mint az autóktól mentes, tiszta levegőjű Alagút, a Budai Vár, a kivilágított Lánchíd és a Szabadság híd, melyen felújítása óta, az éjszakai órák díszkivilágítása alatt először halad át futómezőny.

ejszakaifutas.jpg ()Aki nevez a 6,5 kilométeres éjszakai futókalandra, egyedi emblémázott pólóban futhatja végig a távot. Minden induló részt vesz a rajt előtti sorsoláson, melyen a támogatók ajándékait sorsolják ki. A célterületen változatos program várja a rajthoz állókat és a szurkolókat: lesz fúvószenekar, táncbemutatók, mazsorett és akrobata előadások, valamint az elmaradhatatlan közös bemelegítés, Varró Gyula Coca-Cola Testébresztő nagykövettel. A futók a felvezető tűzijáték után vághatnak neki a távnak.

A 15. EDF Éjszakai Futás egyediségét az esti rajtidőponton és a nevezetes fővárosi helyszíneken túl az is növeli, hogy a résztvevők ugyanarra a célterületre érkeznek be, ahova a szeptember 8-12. között megrendezett Triatlon Világbajnokság győztesei is. Az esemény nemcsak azért különleges, mert éjszaka ritkán rendeznek futóversenyt, hanem mert a 15. EDF Éjszakai Futásra a Futás Jubileumi Évében kerül sor. Hagyományosan ezzel az eseménnyel búcsúztatják a nyarat a futók.

Forrás: www.futanet.hu

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X