Főoldal > AKTUÁLIS > Legyőzte a mellrákot: fitt, egészséges és gyönyörű az énekesnő!

Legyőzte a mellrákot: fitt, egészséges és gyönyörű az énekesnő!

0

Írta: and

Sheryl Crow-nak – számos rákbeteghez hasonlóan – jelentős szemléletváltást is jelentett a gyógyulási folyamat: az énekesnő rájött, hogy nem elég egészségesen táplálkoznia és edzettnek lennie ahhoz, hogy távol tartsa magától a betegségeket. „Nagyon sok múlik azon, hogyan gondolkodsz, hogyan éled az életed, és mennyi stressz ér” – mondta egy interjúja során. Így ma már tudatosan […]

profimedia-0038577039.jpg ()Sheryl Crow-nak – számos rákbeteghez hasonlóan – jelentős szemléletváltást is jelentett a gyógyulási folyamat: az énekesnő rájött, hogy nem elég egészségesen táplálkoznia és edzettnek lennie ahhoz, hogy távol tartsa magától a betegségeket. „Nagyon sok múlik azon, hogyan gondolkodsz, hogyan éled az életed, és mennyi stressz ér” – mondta egy interjúja során.

Így ma már tudatosan ügyel arra, hogy a mindennapi rohanásban egy kicsit lassítson, például szívesen meditál. Ezzel még 2006-ban kezdett foglalkozni, amikor mellrákot diagnosztizáltak nála. Akkoriban a meditációs gyakorlatok mellett szokásává vált, hogy reggelente biciklizett, vagy lovagolt.

Ezeket néhány hónappal később, első gyermeke, Wyatt örökbefogadása után otthoni edzőtermében is végezhető sportokra cserélte. Szívesen izzad például az ellipszis tréneren vagy a lépcsőzőgépen, emellett a Pilates, a jóga és a DVD-ről végezhető P90X elnevezésű edzésprogram lelkes híve.

Ami az asztalára kerülő ételeket illeti, a 48 éves énekesnő az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás híve: étrendjében főképp hal, bio zöldségek és gyümölcsök szerepelnek. Ám ez nem jelenti azt, hogy lemondott volna kedvenceiről, a vörösborról, a magas kakaótartalmú csokoládékról vagy a csipszről.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X