Főoldal > AKTUÁLIS > Perdülj táncra te is!

Perdülj táncra te is!

0

Írta:

Hol tudnál egy éjszaka több tánccal megismerkedi? Hol tudnál hozzád hasonló nyitott, közvetlen, vidám emberekkel megismerkedni? Hol tudnád már meglévő tánctudásod új stílusokkal bővíteni? Hol tudnál akár baráti társaságoddal közösen is egy hatalmasat bulizni? A Tánciskolák Éjszakája egy olyan országos szintű programlehetőség, amelynek keretében egyedi körülmények között és kedvező feltételek mellett látogathatsz el és próbálhatod […]

Hol tudnál egy éjszaka több tánccal megismerkedi? Hol tudnál hozzád hasonló nyitott, közvetlen, vidám emberekkel megismerkedni? Hol tudnád már meglévő tánctudásod új stílusokkal bővíteni? Hol tudnál akár baráti társaságoddal közösen is egy hatalmasat bulizni?

A Tánciskolák Éjszakája egy olyan országos szintű programlehetőség, amelynek keretében egyedi körülmények között és kedvező feltételek mellett látogathatsz el és próbálhatod ki a táncórákat. Ezen az éjszakán a résztvevő tánciskolák egységes 600 Ft-os belépővel, különleges, egyedi programokkal  és kedvezményekkel várnak minden kedves látogatót!

Iskolánként 600 Ft-ért az egész éjszaka a táncé! A belépőt iskolánként kell kiváltanod, és utána akár zárásig rophatod!

Mire számíthatsz? Tánckostolók, profi táncbemutatók, vegyes órák, tombolák, ajándékok, bérlet akciók, fiúk, lányok Veled együtt!

A közelmúlt médianyilvánosságának is köszönhetően a tánc újra reneszánszát éli!

Népszerűsége nem új keletű, hiszen már az ókori görögöknek volt tánc istennőjük, Terpszikhopré személyében, ugyanakkor a későbbi történelmi korok társadalmi életében szintén központi helyet töltött be a mozgás ezen formája.

A filozófusokat is megérintette a fizikai és koordinációs képességeken kívül a személyiségjegyeket és lélektani tényezőket egyaránt pozitívan befolyásoló tánc, amely az emberi történelemben és kultúrában a mai napig jelentős szereppel bír.

Ismerkedj meg a legtrendibb táncstílusokkal!

Bővebb információ és a tánciskolák listája: www.tanciskolak-ejszakaja.hu

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Mondd el a történeted, és nyerj Swarovski ajándékot!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X