Főoldal > AKTUÁLIS > Ragyogó és csinos: így tartja formában magát Penelope Cruz!

Ragyogó és csinos: így tartja formában magát Penelope Cruz!

0

Írta: and

Penelope Cruz szépsége és elképesztő kisugárzása nemcsak a filmipart és a divatszakmát vette le a lábáról, hanem rajongóit és Javier Bardemet is, akivel azt beszélik, máris első gyermeküket várják. A 36 éves színésznő talán a kisbaba által keltett, felhőtlen öröme miatt ragyog ennyire, ám valószínű, hogy természetes szépsége és üdesége egészséges életmódjával és mozgásszeretetével is […]

profimedia-0051570760.jpg ()Penelope Cruz szépsége és elképesztő kisugárzása nemcsak a filmipart és a divatszakmát vette le a lábáról, hanem rajongóit és Javier Bardemet is, akivel azt beszélik, máris első gyermeküket várják.

A 36 éves színésznő talán a kisbaba által keltett, felhőtlen öröme miatt ragyog ennyire, ám valószínű, hogy természetes szépsége és üdesége egészséges életmódjával és mozgásszeretetével is összefügg.

Penelope életében ugyanis nagyon fontos, hogy alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek a tányérjára, és sok vitaminhoz, ásványi anyaghoz juttassa szervezetét. Nagyon szereti például a barna rizst és a mangót, ami biztosan szép emlékeket idéz számára azokból az évekből, amikor testvérével, Monicával sikeres ruházati termékeket terveztek a Mangónak.

A színésznő ügyel arra, hogy semmit ne vonjon meg magától, így időről időre megjutalmazza magát egy pizzaszelettel, sajtburgerrel vagy finom tésztával. Persze mindig ügyel arra, hogy ezekből a kalóriabombákból ne fogyasszon nagy adagokat.

Emellett – külföldi források szerint – véglegesen letette a cigarettát, több vizet iszik és arra is odafigyel, hogy mindig eleget aludjon. Saját bevallása szerint 12 órányi pihenésre lenne szüksége, ám ezt képtelenség lenne mindig betartani, főleg akkor, amikor forgat, vagy sokat utazik.

Az Oscar-díjas sztár edzésprogramja kardio- és erősítő gyakorlatokból áll, de gyakran beiktat némi súlyzózást, táncot, Pilates- gyakorlatokat vagy a természetben is végezhető mozgásformákat: szeret kocogni, sétálni és úszni, míg a munkájával járó stresszt elsősorban jógával oldja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X