Főoldal > AKTUÁLIS > Topformában: a Black Eyed Peas 35 éves bombázója így csinálja!

Topformában: a Black Eyed Peas 35 éves bombázója így csinálja!

0

Írta: and

A Black Eyed Peas énekesnője, Fergie könnyen tűnhetne ducinak, hiszen csak 157 centiméter magas, így minden pluszkiló szinte azonnal meglátszik rajta. Ő viszont évek óta remek formában van: arányos és csinos alakjára nők ezrei néznek irigykedve világszerte. Pedig Fergie saját bevallása szerint nem sanyargatja magát diétákkal, ráadásul szereti a gyorséttermi kosztot és a pizzát is. […]

profimedia-0052570908.jpg ()A Black Eyed Peas énekesnője, Fergie könnyen tűnhetne ducinak, hiszen csak 157 centiméter magas, így minden pluszkiló szinte azonnal meglátszik rajta. Ő viszont évek óta remek formában van: arányos és csinos alakjára nők ezrei néznek irigykedve világszerte.

Pedig Fergie saját bevallása szerint nem sanyargatja magát diétákkal, ráadásul szereti a gyorséttermi kosztot és a pizzát is. Arra azonban nagyon figyel, hogy naponta 5-6 alkalommal, kis adagokat egyen, valamint zsírosabb ételeket és szénhidrátot csak mértékkel fogyasszon. Amit csak lehet Fergie egészségesebb verziókkal helyettesít – a bárányhúst például csirkével.

Egy-egy kalóriadús étkezés után pedig az edzésről sem feledkezik meg. Az énekesnő számára ez kizárólag saját maga miatt fontos: szereti azt érezni, hogy mindent megtesz alakja és fittsége megőrzéséért. Hetente 6 alkalommal izzad az edzőteremben, két-két órán keresztül: szívesen választja a futópadot, vagy a jógával kombinált kardio-edzést.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Mondd el a történeted, és nyerj Swarovski ajándékot!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X