Főoldal > AKTUÁLIS > Topformában: ettől olyan szexi és csinos Beyoncé!

Topformában: ettől olyan szexi és csinos Beyoncé!

0

Írta: and

Beyoncé Knowles büszke nőies testalkatára, és bár saját bevallása szerint nagyon szeret enni, egy filmszerep kedvéért hajlandó volt veszélyes diétával kockáztatni az egészségét. Az énekesnő a Dreamgirls című mozi forgatása előtt juharszirup-diétával szabadult meg néhány pluszkilótól: két hétig nem fogyasztott szilárd táplálékot, csupán egy speciális, víz, citromlé, cayenne-i bors és juharszirup keverékéből álló folyadékot ivott. […]

profimedia-0052888066.jpg ()Beyoncé Knowles büszke nőies testalkatára, és bár saját bevallása szerint nagyon szeret enni, egy filmszerep kedvéért hajlandó volt veszélyes diétával kockáztatni az egészségét. Az énekesnő a Dreamgirls című mozi forgatása előtt juharszirup-diétával szabadult meg néhány pluszkilótól: két hétig nem fogyasztott szilárd táplálékot, csupán egy speciális, víz, citromlé, cayenne-i bors és juharszirup keverékéből álló folyadékot ivott.

Ma már azonban sokkal inkább odafigyel az egészségére. Tudatosan és egészségesen táplálkozik, illetve mindig megnézi, milyen ételekből mennyi kerül a tányérjára: zöldségfélékből többet fogyaszthat, ám a kenyeret, a vörös húsokat és az alkoholt kerüli.

A 29 éves énekesnő életében soha nincs megállás, rendszeres edzésre azonban mindig van ideje. Egy héten legalább öt alkalommal mozog, fél órás kardioedzését körülbelül 45 percnyi súlyzós gyakorlatsor követi. Az énekesnő az edzésformák terén kedveli a változatosságot: szívesen táncol, fut, úszik, de a taposógépet is hatékonynak tartja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X