Főoldal > AKTUÁLIS > Túl sovány? Ettől olyan vékony Nicole Kidman!

Túl sovány? Ettől olyan vékony Nicole Kidman!

0

Írta: and

Nicole Kidman gyakran kényszerül mentegetőzésre és magyarázkodásra vékonysága miatt, ugyanis gyakran kelnek szárnyra róla olyan hírek, melyek szerint táplálkozási zavarokkal küzd. Egyesek szerint anorexiás, mások szerint csak egyszerűen retteg az elhízástól, ezért értelmetlen diétákra szánja rá magát. Ám a színésznő szerint más a helyzet: vékonysága egyrészt az örökölt géneknek köszönhető, másrészt őrült fogyókúrák helyett az […]

profimedia-0071183382.jpg ()Nicole Kidman gyakran kényszerül mentegetőzésre és magyarázkodásra vékonysága miatt, ugyanis gyakran kelnek szárnyra róla olyan hírek, melyek szerint táplálkozási zavarokkal küzd. Egyesek szerint anorexiás, mások szerint csak egyszerűen retteg az elhízástól, ezért értelmetlen diétákra szánja rá magát.

Ám a színésznő szerint más a helyzet: vékonysága egyrészt az örökölt géneknek köszönhető, másrészt őrült fogyókúrák helyett az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozást részesíti előnyben. Állítása szerint semmit sem tagad meg magától, de nem viszi túlzásba az élvezetek hajszolását sem.

A 43 éves színésznő nem utasítja vissza az édességeket, de ha csak lehet, megpróbálja azokat egészségesebb ételekkel helyettesíteni: nem egyszer látták őt Hollywoodban, amint családjával fagyi helyett inkább fagyasztott joghurtot evett.

Nicole vékonyságát sokan leginkább akkor nézték fejcsóválva, amikor 2008 júliusában, kislánya születése után alig két héttel már nyoma sem volt a terhessége alatt felszedett kilóknak. Ám a híresség szerint ezen sem kell csodálkoznunk, hiszen ha valaki egészségesen él, és fut, úszik vagy jógázik – ahogyan ő is – arról szinte észrevétlenül leolvadnak a kilók.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X