Főoldal > AKTUÁLIS > Válása után, 46 évesen is bombanő Sandra Bullock!

Válása után, 46 évesen is bombanő Sandra Bullock!

0

Írta: and

Bár a magánéletében finoman szólva csalódással teli időszakon van túl, Sandra Bullock mégis csinos és fitt. A színésznő válása után sem süppedt bele az önsajnálatba, és nem fojtja csokiba a bánatát, épp ellenkezőleg: rég nem láttuk már ilyen vonzónak! A színésznő szerint a gyorsdiéták helyett gyökeres életmódváltásra volt szüksége ahhoz, hogy tartósan jó formában maradhasson, […]

profimedia-0052734910.jpg ()Bár a magánéletében finoman szólva csalódással teli időszakon van túl, Sandra Bullock mégis csinos és fitt. A színésznő válása után sem süppedt bele az önsajnálatba, és nem fojtja csokiba a bánatát, épp ellenkezőleg: rég nem láttuk már ilyen vonzónak!

A színésznő szerint a gyorsdiéták helyett gyökeres életmódváltásra volt szüksége ahhoz, hogy tartósan jó formában maradhasson, így a pizzát, a gyorséttermi kosztot, a kólát, az édességeket és a rendszertelen étkezést egészségesebb alternatívákra cserélte.

Ma már többnyire sovány húsokat fogyaszt, például csirkét, sok zöldséggel, de minden héten kijelöl egy napot (általában péntek estétől szombat estig), amikor azt eszik, amit csak megkíván – persze mértékkel.

A kényeztető pluszkalóriákat tehát Sandra felfogása szerint nem visszautasítani kell, hanem ledolgozni: ő többnyire a futást választja, ezen kívül szívesen kick-boxol, vagy Pilates órákra jár, és a súlyzós gyakorlatokat illetően is nagyon lelkes.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X