Főoldal > AKTUÁLIS > Vasárnap itt a Kellogg’s – Bahlsen Fitbalance Park Fitness és Egészség Fesztivál

Vasárnap itt a Kellogg’s – Bahlsen Fitbalance Park Fitness és Egészség Fesztivál

0

Írta:

Szeptember 19-én Buda szívében, a  Millenáris parkban az idei ősz egyik legjelentősebb egészség-, fitnesz- és mozgásfesztiválja  kerül megrendezésre, egyedülálló helyszínen, és a legkiemelkedőbb szakmai és szabadidő programokkal.  A Fitbalance rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a mozgás, az egészséges táplálkozás, valamint a szűrővizsgálatok fontosságára. A rendezvényen ennek szellemében kerültek kialakításra a programok, így 7 színpadon […]

Szeptember 19-én Buda szívében, a  Millenáris parkban az idei ősz egyik legjelentősebb egészség-, fitnesz- és mozgásfesztiválja  kerül megrendezésre, egyedülálló helyszínen, és a legkiemelkedőbb szakmai és szabadidő programokkal. 

A Fitbalance rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a mozgás, az egészséges táplálkozás, valamint a szűrővizsgálatok fontosságára. A rendezvényen ennek szellemében kerültek kialakításra a programok, így 7 színpadon és 5 helyszínen több mint 30 hazai és nemzetközi prezenter tart nyílt órákat, fitnesz, dance,  spinning®, yoga, pilates, Xco, BodyArt, Iron Box, Zumba, Capoera óratípusokkal.

fitbalance2.JPG ()Az eseményen fellépnek a legnépszerűbb magyar és külföldi előadók, többek között Borsodi Balázs, Lencsés Rita, Katus Attila, Tatarek Rezső, Czanik Balázs, a német Julia Przybilka, a holland Sheldon, valamint további  oktatók is várják a mozogni vágyókat.

A Parkban található kiállítási területen számtalan aktív program várja az egészséges életmód kedvelőit. A  Főnix Med Egészség Park egészségügyi szűrésekkel, étkezési, mozgási tanácsadással készül, lesz fitt expó, Power Zone színpad,  Brutal Kis Challange, TRX és Boot Camp színpad, Polar Fitness teszt, Intersport foci kupa, Nők Lapja Cafe gyermekmegőrző képzett animátorokkal, és további különleges programok látogathatóak. Próbáld ki a  Nintendo Virtual Stage programjait, regisztrálj,  és nyerd meg a fődíjat, a Ninendó Wii Fit konzolt.  

Program:

08:00  –            Kapunyitás
08:30- 17:00
  Power Zone (park)  (regisztráció, nevezés)
09:00- 16:40
  R-Med színpad órák (park) ingyenes
10:00- 17:00
  Kellogg’s színpad (Teátrum)
10:00- 17:00
  Bahlsen Wellness színpad (fogadó)
10:00 -15:00
  Brutal Kis Challenge (park) ingyenes
10:00- 17:30
 Főnix Med Egészség Park, egészségügyi szűrések, Fitt Expó,  tanácsadások (park) ingyenes
11:00 –16:50  Blikk Fitt Interaktív színpad (Park)
ingyenes
11:00- 18:00
  ingyenes Nintendo Virtual Stage, nők lapja cafe gyermekmegőrző (park)
11:00- 16:50
 BioTech USA  Spinning® színpad  (szabadéri színpad)
18:30- 21:00  IFBB Fitness Modell Kupa (fogadó)
az eseményre a belépő 1500 Ft, ami kizárólag a  helyszínen vásárolható meg. A Fitbalance karszalag a versenyre nem érvényes!

A Fitbalance számára a legfontosabb a  mozgás, valamint a egészséges életmód népszerűsítése.  Szeretettel várunk egy kötetlen kellemes kikapcsolódásra a mozgás, valamint egészség jegyében. 

A rendezvényre számos ismert sportoló és közéleti személyiség is kilátogat, hogy részt vegyen az egészséges életmód népszerűsítésében.

A „sztárok az egészségért” elnevezésű program is folytatódik, ezúttal Berki Krisztián  mellett Erdőhegyi Brigitta, az ifjú énekesnő Adri, Széles Iza, Fogarasi Mariann, Katus Attila, Czanik Balázs, valamint Tatarek Rezső  hirdetik a sport és az egészségtudatos életvitel fontosságát.

A rendezvényre a belépő ára 2990 Ft, ami tartalmazza az ebédet, az ásványvíz fogyasztást, valamint a meglepetés támogatói ajándékcsomagot.

Bővebb információ és részletes program: fitbalance.hu és fitbalance.lap.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X