Főoldal > AKTUÁLIS > 52 évesen is igazi bombázó Sharon Stone – így marad csúcsformában!

52 évesen is igazi bombázó Sharon Stone – így marad csúcsformában!

0

Írta: and

A rossz nyelvek szerint Sharon Stone csak ügyes plasztikai sebészének köszönheti, hogy 52 évesen is a legcsinosabb hollywoodi színésznők táborába sorolják. Ő viszont valami egész másra esküszik: a GI-diéta rajongója.  A GI a glikémiás index rövidítése. Ezzel a diétával tulajdonképpen a vércukorszintünkre ügyelünk: az alacsony glikémiás indexű ételek fogyasztásával nem ingadozik drasztikusan a vércukorszintünk, ezáltal […]

profimedia-0077011511.jpg ()A rossz nyelvek szerint Sharon Stone csak ügyes plasztikai sebészének köszönheti, hogy 52 évesen is a legcsinosabb hollywoodi színésznők táborába sorolják. Ő viszont valami egész másra esküszik: a GI-diéta rajongója. 

A GI a glikémiás index rövidítése. Ezzel a diétával tulajdonképpen a vércukorszintünkre ügyelünk: az alacsony glikémiás indexű ételek fogyasztásával nem ingadozik drasztikusan a vércukorszintünk, ezáltal késleltethető az éhségérzet kialakulása. 

Az ismert színésznő is kerüli tehát a magas glikémiás indexű ételek fogyasztását, mint például a fehér kenyér vagy a péksütemények, és száműzte étrendjéből a cukrot is. Viszont nassolhat diót, mogyorót, és néha egy kis csokoládé is megengedett számára.

Ha azonban mégis felkúszik rá néhány pluszkiló, Sharon a burgonya-túró diétával adja le: ebédre 25 deka héjában főtt krumplit és 15 deka túrót fogyaszt el. Utóbbit kevéske tojással, hallal, rákkal vagy zöldségekkel dobja fel. Vacsorára is krumpli és túró a menü, de ebédjéhez képest csak feleakkora adag.

A színésznő nem dohányzik, és csak néha iszik kávét vagy alkoholt – ezek helyett inkább herbateát tölt a poharába. Saját bevallása szerint gyakran előfordul vele, hogy hetekig nem kívánja a húst, azután pedig egy hétig csak steaket enne.

Így van az edzéssel is: ha egy ideig nem látogat el az edzőterembe, vagy Pilates órára, később mindenképpen pótolja a mozgást. Például távolabb parkol a bejárattól, vagy lépcsőzik lift helyett, emellett három örökbefogadott kisgyermeke is formában tartja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X