Főoldal > AKTUÁLIS > Ezért ő a világ legszexibb nője!

Ezért ő a világ legszexibb nője!

0

Írta: and

Minka Kelly-nek nemcsak a neve szép és különleges, hanem ő maga is: a 30 éves színésznőre a külföldön népszerű Esquire magazin olvasói is felfigyeltek, hiszen idén őt választották a világ legszexibb nőjévé. A csinos Minka, aki többek közt Halle Berry és Kate Beckinsale után nyerte el a megtisztelő címet, igencsak sportos és egészséges életet él. […]

profimedia-0080143035.jpg ()Minka Kelly-nek nemcsak a neve szép és különleges, hanem ő maga is: a 30 éves színésznőre a külföldön népszerű Esquire magazin olvasói is felfigyeltek, hiszen idén őt választották a világ legszexibb nőjévé.

A csinos Minka, aki többek közt Halle Berry és Kate Beckinsale után nyerte el a megtisztelő címet, igencsak sportos és egészséges életet él. Saját bevallása szerint, ha nem mozogna, könnyen elhízna, ezért minden nap sportol: „naponta legalább 45 percet futok, emellett a hét három napján súlyzós gyakorlatokat is végzek” – árulta el a színésznő.

Minka elmondta azt is, hogy a futást nem csak azért élvezi, mert ezzel a mozgásformával egész testét megdolgoztatja, hanem stresszoldó hatása miatt is: egy kiadós futás után nyugodtabb, és úgy érzi, mindent tisztábban lát. A Bikram-jógával viszont hiába próbálkozott, úgy érzi, ez a mozgásforma nem neki való. 

Az evés és a finomságok viszont nagyon is: Minka imád enni, így semmit sem tagad meg magától, de fontosnak tartja a mértékletességet. Valamint érdekesség, hogy szinte soha nem áll mérlegre, mert attól tart, hogy a méretkezés mindennapos rossz szokásává válna.

A csinos színésznő a súlya miatti aggódás helyett inkább arra figyel, hogy rengeteg vizet fogyasszon, és mindig eleget aludjon. „Legalább nyolc óra alvásra van szükségem, ezenkívül a délutáni félórás sziesztámat is szeretem megtartani” – nyilatkozta a világ legszexibb nője.

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X