Főoldal > AKTUÁLIS > Felkúsztak a kilók Christina Aguilerára!

Felkúsztak a kilók Christina Aguilerára!

0

Írta: and

Súlyos gondokkal küzd Christina Aguilera, persze csak átvitt értelemben. Az énekesnőnek ugyanis némi pluszkilóval gyűlik meg a baja: a korábban nagyon vékony híresség most láthatóan erősödött csípőben és fenéktájon. Ennek egyesek szerint az az oka, hogy az evéssel vigasztalódik, mert új lemeze, a Bionic nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az énekesnő küzdelme a […]

profimedia-0081300969.jpg ()Súlyos gondokkal küzd Christina Aguilera, persze csak átvitt értelemben. Az énekesnőnek ugyanis némi pluszkilóval gyűlik meg a baja: a korábban nagyon vékony híresség most láthatóan erősödött csípőben és fenéktájon. Ennek egyesek szerint az az oka, hogy az evéssel vigasztalódik, mert új lemeze, a Bionic nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Az énekesnő küzdelme a kilókkal egyébként nem új téma a lapok hasábjain: januárban csontsoványra fogyott, ezért rajongói még júliusban is aggódtak érte, mert még mindig nagyon vékonynak tűnt a róla készült felvételeken.

Most azonban úgy tűnik, mintha kerülné az edzőtermeket, ahova korábban hetente öt alkalommal járt, 90 perces edzésekre: kardio-, erősítő- és nyújtógyakorlatokat végzett. Emellett életének fontos eleme a tánc. A hírességnek a színpadon, illetve első mozifilmje, a Burlesque miatt is intenzív próbákon és gyakorlatokon kell helyt állnia. 

Az étkezést illetően Christina saját elmondása szerint semmit sem tagad meg magától, de nagyon figyel a mennyiségre, és ha csak lehet, kerüli a fehér ételeket: a cukrot, a lisztet, a rizst és a fehér kenyeret. Emellett minden önuralmát összeszedve próbál leállni az éjszakai nassolással is.


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X