Főoldal > AKTUÁLIS > Fridge! – Az első igazi téli fesztivál

Fridge! – Az első igazi téli fesztivál

0

Írta: and

Mikor és hol? A négynapos fesztivál november 11. és 14. között lesz Budapesten, a Felvonulási téren, a Hősök tere mellett. A buli idejére 15000 négyzetméteren több sátrat is felépítenek, valamint felállítanak egy 34 méter magas rámpát a snowboard- és síverseny megrendezésére. Ezt később műhóval borítják, ami akár plusz 15 fokban is biztosítja a körülményeket a […]

Mikor és hol?

A négynapos fesztivál november 11. és 14. között lesz Budapesten, a Felvonulási téren, a Hősök tere mellett. A buli idejére 15000 négyzetméteren több sátrat is felépítenek, valamint felállítanak egy 34 méter magas rámpát a snowboard- és síverseny megrendezésére. Ezt később műhóval borítják, ami akár plusz 15 fokban is biztosítja a körülményeket a versenyhez.

budapestfridge.jpg ()A snowboard- és síverseny

Érdemes a koncertek és a bulik előtt is kilátogatnod a fesztiválra, mert nem csak a sztár DJ-k és koncertek, de kiállítás, vásár és egy látványos verseny is vár rád. Európa legjobb freestyle sízői és boardosai mutatják meg a 10 emelet magas rámpán, hogy mit tudnak. Nem lesz könnyű dolguk, mert nehezebb egy városi ugratón ugrani, mint a természetben, ugyanis a körülmények itt sokkal mostohábbak. A verseny a trükkökről szól, arról, hogy minél stílusosabb és szebb ugrásokat hajtsanak végre a versenyzők, ezért garantáltan jól fogsz szórakozni. Arról nem is beszélve, hogy az ugrásokon kívül a helyes snowboardos pasikat is figyelheted egész nap…

Zenekarok

A fesztiválon minden nap 22 óráig, a verseny és a parti között külföldi és hazai zenészek adnak koncertet a nagyszínpadon. Első nap fellép a nyári fesztiválokról is ismerős electroswinget játszó osztrák Parov Stelar Band – zenéjük biztosan megtáncoltat majd. Ha szereted a drum’n bass-t, a brit Roni Size koncertjén a helyed. Fellép még az 52 éves Grandmaster Flash, aki a popzene történetének meghatározó alakja, hiszen ő használta először a ma már minden DJ által alkalmazott technikát, a lemez kézzel való visszaforgatását. Meghallgathatod még a tulajdonképpen egyszemélyes zenekart alkotó Dub Fx-et is. A külföldi fellépők mellett olyan magyar előadókat is láthatsz a Fridge-en, mint a Neo, az Anima Sound System, Akkezdet Phiai, a Fish!, a Kowalski meg a Vega és a Tankcspada.

Bulizz reggelig!

A koncertek után a Party Arénában folytathatod a bulizást, ahol hajnali 5-ig a legjobb DJ-k zenélnek. James Zabiela zenéjét eleinte a breakbeat és a house ötvöződése jellemezte, ma már a tech house-hoz áll közelebb. Fellép még többek között Oliver Huntemann, akit főként az Underworld, a Chemical Brothers és a Depeche Mode számaiból készített remixeiről ismerhetsz. Ezen kívül megtáncoltat még Ludmilla, Adam Freeland, és Palotai is.

Hol és mennyiért tudsz jegyet venni?

A jegyeket megvásárolhatod az ismert jegyirodákban, Interneten keresztül a www.eventim.hu oldalon és a helyszínen valamivel drágábban. A négynapos bérlet november 10-ig elővételben 9900 Ft, a helyszínen pedig 11990 Ft. Ha csak a nappali programokra és a koncertekre vagy kíváncsi, vagy épp csak a Party Arénába vágysz 22 óra után, vehetsz külön jegyet 2500 Ft-ért. Ha mindkét programon szeretnél részt venni, kombinált jegyet kell venned, ami 3500 Ft-ba kerül elővételben. Még több információt találhatsz a fesztiválról a www.fridge.hu oldalon.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X